Meg! (opdt. 2. Juni 2017)

Hei, Tine heter jeg…

Du har klikket deg inn på bloggen min nå, om du skulle lure på det!

IMG_20130727_182324

Jeg har blogget lenge før, min gamle blogg kan du finne på http://nemitine.wordpress.com. Der har jeg skrevet mye om min tid innen psykiatrien, og erfaring med spiseforstyrrelser og selvskading.

jeg opprettet nytt domene da jeg begynte på utdanning innen barne og ungdomsarbeider, og også pga jobb. Jeg jobber som assistent på en skole i Trondheim når formen tillater det, og jeg er veldig glad jeg har så gode kollegaer.

Nå blir ikke ting alltid slik man har tenkt desverre. Når jeg opprettet ny blogg høsten 2013 og begynte på barne og ungdomsarbeider så livet lyst (og en smule manisk) ut. Så det ble ikke helt som det skulle ha blitt. Jeg prøvde å be om hjelp før det gikk galt, men tiden fra høsten 2013 hvor jeg for første gang ba om hjelp har bokstavelig talt vært en kamp på liv og død. Og en kamp mot et system som er mye større og sterkere en meg.

Idag, november 2016 kan jeg si at jeg har vært skadefri i over 9 mnder. I januar flytta jeg fra en bemannet bolig, og fikk endelig til et samarbeid med psykehuset, og det fungerer. Det har bare tatt over 3 år å komme dit, og på veien har jeg fått noen handikap og bor derfor i en vanlig kommunal bolig, men som er tilrettelagt for rullestolbrukere.

meg-og-margit

Nå er hverdagen mye lettere, jeg har en super ergoterapeut i kommunen som kjapt ordna med en rullestol jeg kan bruke, scooter så jeg kan handle uten hjelp av mamma og ny seng. Og jeg har et dyktig behandlingsteam med frk. Fastlege, PART, akuttposten på Østmarka, hjemmesykepleien, fysioterapeut, ergoterapeut og hjemmehjelp.I tillegg har jeg trygghetsalarm.

Før var det frk. Fastlege som fungerte som lege, psykolog, AMK sentral og ja… ALT egentlig. Så det å flytte fra bemanna bolig tror jeg er det smarteste jeg har gjort siden jeg ble skikkelig dårlig igjen. Kanskje det eneste smarte egentlig…

Så det ble ikke helt som jeg hadde tenkt, men, jeg prøver å komme meg ut i jobb igjen. Om det blir SFO eller sykehjem som miljøarbeider vet jeg ikke ennå. Time will show.

img_20161009_094525.jpg

Dagene kan fortsatt være tunge og vanskelige, men jeg har en lukket blogg hvor jeg skriver mer utdypende om feks spiseforstyrrelsen, bipolar og slike ting. Du må gjerne be om tilgang dit, men innholdet der kan periodevis være triggende eller oppfattes som støtende av enkelte så det leses på eget ansvar. Ønsker du å lese? Send meg en mail om hvem du er og hvorfor du ønsker å lese. 

Ellers må du gjerne kontakte meg om det er noe du lurer på!

1530594_1456027681291718_1312885681_n

Advertisements
  1. Vil gjerne ha tilgang til din lukkede blogg. Interresant å følge deg :)

  2. Fin blogg du har og så fint at du deler ditt liv med oss andre. Ønsker deg lykke til!

  3. Hei lurte på om eg kunne fått lese din lukkede blogg, følgt deg der og? Har sendt forespørsel nettopp 😊

  4. Sendte sånn forespørsel. Jeg har hatt tilgang før, men bytta brukernavn og sånn.. Håper jeg får tilgang igjen? Tina

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: