Vegansk Brownie

 • 200 g melkefri sjokolade
 • 200 g peanøtter (kan sløyfes)
 • 170 g hvetemel
 • 1 ts bakepulver
 • 3 ss kakaopulver
 • 180 g brunt sukker
 • 1 ts vanilje ekstrakt eller vaniljesukker
 • 5 ss nøytral matolje
 • 2.5 dl soyamelk

Forvarm stekeovn til 180 grader. Kle en form på ca 22×22 cm med bakepapir.

Smelt 150 gram av sjokoladen i vannbad, grovhakk resten sammen peanøttene.

Bland alt det tørre og visp sammen soyamelk og resten av ingrediensene.

Rør inn 150 g peanøtter og den hakkede sjokoladen. Hvis du liker litt litt sterkt, så smak til med Cayenne.

Ha røren i forma å strø resten av peanøttene på toppen. Hvis du ikke bruker peanøtter kan du strø litt havsalt på toppen av kaka.

Bak den midt i ovnen i 20-25 minutter.

Spis den varm med is eller så er den like god kald.

En annen variant er å røre frossene bringebær inn i røra. Bare fantasien setter grenser.

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 18. september 2017, in Oppskrifter, Vegansk. Bookmark the permalink. 4 kommentarar.

 1. Nom😍👌

  • Den var NOM. Kåre syns den var skikkelig digg da. 😊 Hadde med oppskrift til han. Så han mente han kanskje kunne overbevise resten av familien om at ikke all vegan mat er kjip og bare grønnsaker hvis han bakte den hjemme 😂😂😂

 2. Takk for kjekk oppskrift, den skal jeg lagre i bokmerker! 🙂

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: