Last week… Og ikke minst, bruk stemmeretten din!

Nå har vi kommet inn i den siste uka her på Beitostølen. Herregud, tida har gått så fort og jeg har lært så mye!! 

Og ikke minst prøvd ut nye ting. Sykling feks, jeg har gjennoppdaget både sykkelfeltene og ikke minst ridegleden. Jeg var så heldig å få være med å ri forrige uke. Og det var en gledelig overraskelse at gamle kunster ikke er glemt. Jeg fikk til og med den engelsk skolerte hesten til å jobbe på westernvis. 🐎

Så i tillegg til Rullestol teknikk har jeg tilbragt timesvis på forminga.

Har lært lærarbeid og glassarbeid som jeg ikke har prøvd før. Utrolig artig. Også blir det så fint. 

I rullestolteknikken har jeg blitt relativt god på kanter opp til ca 10 cm. Høyere enn det har vi ikke prøvd ennå. Og vi har prøvd trapp. Riktignok en trapp med store flate trinn, men like fult en trapp. Teknikken er den samme. 

Så på onsdag skal vi til et kjøpesenter på Fagernes og teste ut det vi har lært i praksis.


Jeg tror ser viktigste jeg har lært er hvor utrolig mye det har å si at man har stålkontroll på bakhjulsbalansen. Alt vi gjør forutsetter det. Selv de minste ting. 

Så det er jo bare å terpe da. Igjen og igjen. Nå viser deg seg at stolen min er helt far out ifht til kroppen min, så det er ganske vanskelig å finne vippepunktet. 

 Forrige uke var det hjelpemiddelmesse her, så da fikk jeg bestilt ny stol. Bygd til meg. Sånn som den på bildet over, bare at den er lilla Metallic og med et sjokkrosa hjulsett og et blått 👍. Blir bra å få sitte ordentlig. Dere kan lese mer om stolen her

Jeg koser meg jo mye på forminga da. Hun som var på jobb i helga lot meg sitte der hele dagen alene omtrent. Så jeg glemte jo både tid og sted så sjukepleierne ringte meg å lurte på hvor jeg var og om jeg ikke skulle ha medisin. 

Idag har jeg klatra for første gang siden jeg var på klatring med SFO for sikkert 10 år siden. Den gangen 1. Og 2. Trinn hadde fri en dag i uka. Men det er langt tyngre å klatre når man basicaly må dra seg opp og ikke klarer bruke beina til stort annet enn støtte… DET kan jeg si. 

Hadde forøvrig innlegg på trykk i Adressa i helga, for at det skal gi mening så får dere innlegget jeg skrev et motinnlegg til, er sikkert ikke alle som abonnerer på adressa.

Dette var altså mennesket jeg følte for å si noen velvalgte ord til. 

Da tror jeg ikke jeg har mer fornuftig å si i denne omgang, annet en:

 Bruk stemmeretten din! Du kan som skrevet over her ikke klage over utfallet hvis du ikke en gang gidder å stemme. 

Og vil du endre på noe så teller DIN stemme også!

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 29. mai 2017, in Diverse. Bookmark the permalink. 6 kommentarar.

  1. Du er rå!!💪😍😙 Løw you!❤

  2. Helt fantastisk Tine, superbra jobb du har gjort, jeg er enig med deg, stem heller blankt, møt opp, det er viktig. 💗💗💗

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: