Et lite vink…  og vlogg eller hva f… det nå heter. 

Tusen takk for helt overveldende respons på det forrige innlegget mitt. Jeg brukte lang tid på å skrive det, og det var et av det mest personlige og vanskelige innleggene jeg har skrevet tror jeg. 

Jeg er omsider kvitt den faenskapen som herja meg, om det var influensa eller hva det nå var. Ei på jobb sa at årets influensa har tatt livet av mange eldre så, såfall er det ikke rart jeg har sovet nesten hele dagen og følt meg crap i tillegg til den arma som ikke samarbeida. Men jeg har kommet i gang på jobb igjen nå, og i dag var det ansvarsgruppemøte. Ikke at det kom noe revolusjonerende ut av det. 

Men det er jo mange som har spurt om jeg kan lage videoblogg. Vel, jeg har ikke noe videokamera eller proff utstyr, så jeg har lagd en liten snutt på mobilen. Tried my best, nei jeg kan bedre å lage film. Men det faller meg ikke helt naturlig å prate med telefonen, så ja. Min første videoblogg eller vlogg er en omvisning i leiligheten min. 


Så med det samme, hva ønsker folk å lese mer om og evt mindre om? En gylden mulighet til å påvirke innholdet på bloggen her nå 😉

God natt!

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 15. februar 2017, in Diverse, jobb, Videoblogg, YouTube. Bookmark the permalink. 7 kommentarar.

  1. Det var litt merkelig å høre deg snakke. Har aldri tenkt på hvordan du snakker, har jo bare lest det du har skrevet, men nå kommer jeg nok til lese alt det du skriver med din stemme. En gang jeg var innlagt på DPS hadde de glemt å fjerne dusjstolen på rommet. Mitt beste opphold noensinne. Elsker å sitte i dusjen, men syns det er litt tungvindt å sitte på gulvet. Spesielt siden jeg har en lei tendens til å sette meg på sluken. En gang sovna jeg sittende på sluken på DPS. Det ble nesten oversvømmelse på badet mitt. Alle klærne mine lå nemlig på gulvet på badet, ergo alle klærne mine ble våte og jeg hadde ingenting å ha på meg. Det var litt pinlig når jeg måtte ringe på personalet da for å si det slik.

  2. Jeg slet litt med å se på filmen pga at du hadde redigert den dobbel og slike ringer osv :) ellers koselig å se 😄

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: