Please les dette! 

Idag vil jeg benytte anledningen til å skryte av en venninne som har gjort en fantastisk jobb! 

Nei, vi snakker ikke om en jobb man tjener penger på. Men man tjener livskvalitet. 

Katinka Hellan har gjort en kjempe jobb for å frigjøre seg fra spiseforstyrrelse monsteret. 

Og derfor ber jeg dere gå inn her og stemme på Katinka. Fordi hun fortjener det! Og fordi jeg syns at vinneren av en slik konkurranse bør være et forbilde! En som har  gjennom ild og vann for å nå dit hun er idag. 

Jeg bruker vanligvis ikke be om sånt, men mine WordPress lesere, jeg hadde satt stor pris på om dere trykker på «reblogg» knappen, for å nå ut til flest mulig og hun fortjener det så jævlig! 

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 4. november 2016, in Diverse, Foto/bilder, Venner. Bookmark the permalink. Éin kommentar.

  1. Ho har fått min stemme 👍

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: