Nei Sophie Elise, anoreksi er ikke gratis

Jeg klarer ikke å sette meg inn i tankegangen til Sophie Elise når hun sier anoreksi er gratis.
Det kan jo selvfølgelig være ennå et av hennes «stunt» for å trekke flere lesere og dermed tjene mer penger. Men såfall er det en utrolig simpel måte å gjøre det på.

Tror Sophie Elise bør sette seg inn i hva anoreksi er. Det er en alvorlig og dødelig sykdom. Ikke en slankekur. Og ingen med vettet i behold bør ønske seg anoreksi hvis de vet hvilket helvete det medfører.

Joda de fleste av oss klarer å klistre på ei maske når vi er ute. Men hvilke kamper som foregår oppi hodet, det tror jeg bare de som har eller har hatt anoreksi vet. Og de som jobber på spesialiserte avdelinger har en viss peiling. Men én slankekur, det er det i alle fall ikke, og hvertfall ikke gratis.
Sophie Elise rundt kanskje ikke klar over at man betaler for å gå i behandling fram til man får frikort, i fare for å være frekk, hvis hun vet hva frikort er da. Jeg tviler… Besøk hos plastisk kirurgen gir ikke utslag på egenandelstaket.

Så kjære Sophie Elise, hvis du evner å vise litt ydmykhet, så burde du legge deg paddeflat og unnskylde dette tåpelige utsagnet av respekt for alle kvinner, menn og barn som lider av anoreksi og andre former for Spiseforstyrrelser.
Ca 48.600 mennesker bare i Norge lider av en form for Spiseforstyrrelse, og da er ikke mørketallene registrert. og disse menneskene skylder du,Sophie Elise, en jævlig stor unnskyldning!

Og hvis du har et lite snev av selvinnsikt og selvrespekt, så legger du deg flat for det utsagnet. og de tallene var bare for Norge. Jeg anntar du sikkert har lesere i de andre skandinaviske landene også.

Og hvis du skrev det bare for å få flere klikk på bloggen og tjene penger på bekostning av en gruppe syke mennesker, så sier det veldig mye om menneskesynet ditt.
Den eneste som betyr noe er deg selv, samme om du tramper som en elefant på svake grupper.

Hva blir det neste? At du skulle ønske deg et bittelite handicap så du slapp å betale parkering?

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 4. november 2016, in Diverse. Bookmark the permalink. Kommenter innlegget.

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: