Voksne mennesker finner underholding i andres sykdom…

Er det bare meg eller er det å finne underholdning i andres sykdom rimelig psykopatisk? 

Når det gjelder denne såkalte Susann her så har jeg tracka ip-adressen opptil flere ganger, så jeg vet godt hvem det er. Men samme hvem det hadde vært, så er det ikke normale mennesker som syns det er underholdning at andre er syke? 

Det jeg skriver på bloggen er midt sagt light versjonen av hvordan jeg egentlig har det. Og jeg gjør virkelig så godt jeg kan å prøve å finne noe positivt å skrive om. Men alle som har vært psykisk syk vet vel at det ikke alltid er lett, eller i det hele tatt mulig å finne noe positivt. 

Jeg kunne skrevet side opp og side ned om alt som er bedritent, spiseforstyrrelsen som spiser meg opp innenfra, men gjør jeg det? Legger jeg ut halvnakne bilder av meg selv så hele verden skal se at jeg har en undervektig BMI? Nei, hvilken hensikt har det? Bortsett fra å tydeligvis underholde sånne som  «Susann» da. Som finner personlig tragedie underholdende. 

Nei, jeg snakker med behandlerne mine om det. og jeg håper for Susann sin del at hun har en psykolog eller noe sånt. For å finne glede i andres elendighet, det er bare sykt!

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 1. november 2016, in Diverse, Meninger. Bookmark the permalink. 6 kommentarar.

 1. Herregud! Jeg er enig i at det er rimelig psykopatisk ja. Skjønner virkelig ikke hva sånne folk tenker med. De må jo ha et ganske så tragisk liv om de ikke kan klare å finne underholdning i positive ting, og holder på sånn som dette.

  Du skal selvfølgelig få skrive på bloggen om hvordan du har det, og jeg synes ikke du deler noe her som er for drøyt. Som du sier, det er en light versjon av hvordan ting egentlig er. Og sånn er det nok for de fleste som blogger om psykiske lidelser, at man deler jo ikke alt. Det er mye jeg kunne delt, men jeg ser det an – og spør meg selv om dette er noe jeg kan stå for 10 år fram. Du virker også bevisst på det.

  Jeg synes du har en god balanse mellom positive og negative opplevelser og tanker du deler. Livet er ikke rosenrødt, og det trenger virkelig ikke en blogg være heller! Det finnes nok av de der ute, som prøver å fremstille livet sitt som perfekt, mens de egentlig har det veldig vanskelig. Du er ekte, og det må du få lov til å fortsette med.

  En stor novemberklem til deg :-) Helt sprøtt å tenke på at det bare er to måneder til nyttår nå!

 2. Nå tok du komentaren min ut av kontekst,men det får så være. Og så fint d har tracka ip adressen da,men du som meg vet godt at det finnes noe som heter VPN. Det er år og dag siden min ip var lokalisert på rett sted. Innland eller utland,men aldri her eg bur

  • Ja jeg vet hva det er. Uansett, å si at du finner andres sykdom morsomt og ikke en gang tørr å stå for det og bruker VPN fordi du er livredd for at jeg skal finne ut hvem du er? Vel…

   Get a life i stedet for å gled deg over andres elendighet. Og Siw hadde et godt poeng i hvordan du klarte å vri det at jeg hadde det hyggelig med bestevenninna mi til at det er synd på meg.
   Det enste som er synd er at jeg treffer henne skjeldent.

 3. Til Susan Hansen, det tar nøyaktig 15 minutter å cracke en vpn codex, siden du nå sa du bruker vpn, gjør du det også ti ganger enklere å finne deg!
  Ellers så forstår jeg så godt hva du mener Tine! Mennesker som finner andres lidelser morsom, de er sykere en oss, å trenger vell egentlig mye mer hjelp.
  Hilsen Katinka! :)

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: