En liten timeout

I starten av uka var jeg relativt utslitt egentlig. Jeg berga mandagen med besøk av den beste av de beste, Benedicte. 

Men dagen etter var formen tilbake på ÷0 og tiltaksløs som bare det prøvde jeg å sove bort det meste av dagen, og noe skole dagen etter skulle jeg hvertfall ikke. 

Jeg klarte å dra meg ut av senga med en god dytt fra hjemmesykepleien, og fikk ordna meg til skolen. Men den skolekjøringa hadde jo rota igjen, de trodde jeg fortsatt bodde i Skjermveien… Så PART kom å henta meg. 

Hang sånn halveis med på skolen og PART kom en stund etter at jeg kom hjem. Og da var ikke ting på plass i topplokket kan man vel si, så motvillig ble jeg med til A3.

 Denne innleggelse gikk langt bedre enn den forrige, jeg var forberedt på at det var 3 dager, og vi fikk begynt på ny diagnostisk utredning siden den Vidar gjorde tydeligvis ikke var bra nok. Og når jeg snakka med behandler K. om tiden på Haukåsen så var han enig i at det kanskje ikke var helt korrekt alt derfra, siden jeg på den tiden kun sa «ja, nei og vet ikke. » For jeg jo lest journalen og helt seriøst, noe av det enkelte både på Haukåsen og Østmarka har klart å skrive journalnotat ut fra de 3 svarene mine, og ja et kanskje innimellom, det er jaggu en nobelpris verdig!

Det jobbes og mot Nidaros DPS for å få til en avtale der eetterhvert. så det blir jo spennende! Håper det blir et positivt møte med Nidaros denne gangen.

Jeg kom hjem igår ettermiddag og har ikke gjort så mye nyttig annet enn å vaske klær. Og skal legge meg tidlig i kveld. Jeg er fortsatt sliten, men ikke der at det holder på å bikke over liksom. Også strikker jeg jo selvfølgelig til prosjektet mitt.  Hjertevarme for kirkens bymisjon. Jeg har fått noen ting levert og det setter jeg umåtelig stor pris på! Og håper så mange som mulig har lyst å bidra.

Anne har lagd denne utrolig kule tegninga til meg, av meg. Det er så utrolig meg! Så fort jeg kommer meg litt ovenpå å få treffe Anne så skal denne på veggen i allefall. 

Jeg er glad jeg har så mange utrolig gode venner, og for lengst innsett hva som er søppel. Dere vet hvem dere er <3 Vennene mine altså! 


De andre får seile sin egen sjø. De tåler jo ikke at man er høflig til dem engang. Ganske morsomt med tanke på alle de ukjente menneskene jeg har møtt for første gang, men som har hørt alt mulig dritt om meg… Alltid hyggelig! 

Nå skal jeg krype under kuledyna mi og lese den fantastiske boka jeg fikk av BÆÆÆÆÆÆÆSTE VENNEN min.

BÆÆÆÆÆ BÆÆ BÆÆÆÆÆÆÆ BÆ 

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 30. oktober 2016, in Østmarka, Diverse, Foto/bilder, Frivillig arbeid, Håndarbeid, Høytider, Helse, Hobby, Jul, Nidaros DPS, PART, Psykiatri, Skole, Venner, YouTube. Bookmark the permalink. 23 kommentarar.

 1. Viktig å fylle hverdagen med noe som betyr noe. Små gleder kan være gull verdt, det merker jeg godt selv for tiden – når ting er vanskelig. Forsøke å gjøre det beste ut av det, selv om livet kan føles tungt. Fint å høre at du startet uken med besøk, og at innleggelsen gikk bedre enn den forrige.

  Utrolig kul tegning av deg, kunne virkelig ønske jeg kunne tegne! Tegner av og til litt for meg selv, men det er ikke spesielt bra. Jeg tegner heller med lys og fotograferer. Minner meg om at jeg må ta fram fargeleggingsboka mi igjen – fylle opp litt tid av hverdagen og tomme områder på hvitt ark.

  Ta vare på de som betyr noe, og la de andre seile sin egen sjø. Sånn tenker jeg med venner også. Jeg vil heller bruke energi på de som betyr noe. Jeg er nok litt av en einstøing og trives aller best alene, men hvis jeg først skal ha kontakt med noen – fokuserer jeg på de løfter meg opp og gir meg glede. De som blir værende i både gode og mindre gode dager.

  Jeg synes du virker som en hyggelig person, og tenker at du er en god venn for de du har i livet ditt :-)

  • Hvis du spør de rette evt feil personene/pasientene her i byen er det ikke måte for hvor fæl og ond jeg er. Hun som er værst, har gjort skikkelig drøye ting som er straffbart med flere års fengsel hvis jeg hadde hatt kapasitet til å ta tak i det der å da. Men det hadde jeg ikke for jeg var så syk. Men det kan jeg evt ta på mail.
   Det er jo synd på de folka egentlig hvis den eneste måten de kan bli kjent med nye mennesker på er gjennom å snakke dritt om andre pasienter eller behandlere de ikke liker.
   Jeg klarer fint å snakke med folk uten å gå inn på de temaene. 😂

   • Oi, såpass! Har jo lest en god del på bloggen din her, og virker som du har kommet borti en god del mennesker som har gjort livet ditt surt. Synes det er trist, du fortjener bedre.

    Jeg er enig med deg, det er egentlig litt synd på sånne folk. Huff!

    Man må ha et ganske tragisk liv om man får noe ut av å gå å snakke dritt om folk sånn. Jeg tar drittslenging med en klype salt, hvis jeg hører noe om folk. Det finnes alltid to sider av en sak, og man får ofte bare høre den ene.

    Det er alltids noen der ute som ikke liker den man er. Haters gonna hate ;-)

    • Mhm. Men å gå til det skritt å prøve å drepe den man ikke liker er å ta den litt langt. Grunnen til at jeg ikke anmeldte det var at når jeg var kommet meg ovenpå igjen så var det gått så lang tid at overvåkningsvideoene var slettet og jeg hadde ikke noe annet bevis en det. 👎

     • Herregud, det er jo helt sykt! Håper det går bra med deg. Sånt må jo sette spor. Mange onde mennesker der ute som kan ødelegge mye dessverre. Har aldri opplevd drapsforsøk heldigvis, men det er mye som kan bryte et menneske ned. Nesten ingenting som overrasker mer, i denne skrudde verdenen vi lever i.

     • Nei det er sjukt. Veldig sjukt.

 2. Skjønner du har vært gjennom mye vondt. Sånne opplevelser gjør jo ikke psyken noe bedre heller akkurat. Bare å skrive til meg på Facebook/mail om du trenger å snakke, jeg har vært gjennom en god del dritt selv, og slite med flere ulike problematikker. Eller hvis du bare vil ha en å dele store og små ting fra hverdagen med, hyggelig med nettvenner – siden jeg er såpass lite sosial, hehe :-) Har tenkt på å skrive til deg tidligere, men har vært litt usikker på om du vil det. Ser vi har noen felles venner på Facebook også.

  • Hvorfor gidder du egentlig å lese bloggen min når du syns jeg er så fæl?
   Og ha nå for guds skyld guts nok til å ikke bruk falskt navn…

 3. Kjære vennen, fuck the haters. Du er fantastisk og inspirerende! Jeg er veldig takknemlig for å ha blitt kjent med deg. <3

  • Takk det samme. Vi vet jo hvem denne Susann egentlig er. Så skjønner ikke poenget med å bruke et fiktivt navn. Blir bare komisk egentlig. 😂 Til at jeg er så hatet så er jeg tydeligvis fryktelig interessant da når folk spionerer på meg på butikken for å se «Ohhh gjett hva jeg så i dag da, Tine kjøpte sjampo!!! Og en cola zero og til og med fitte såpe!!!»
   Jeg ler mest av det nå.

 4. Fordi jeg finner underholding i å se hvor synd du synes på deg selv og hvor mye du prøver å fremstille deg som en engel. Derfor. Og nei i folkeregisteret er ikke dette navnet registert det har du helt rett ,men det btyr ikke at jeg ikke bruker Susan til daglig. Så en ting kan jeg si med 100% sikkerhet og det er at du ikke vet hvem jeg er. Du og dine følgere kan tro ha dere vil,men jeg er ikke fra den kanten av landet

  • Hvis du ikke kjenner meg så har du ikke belegg for å skrive det du skriver. Dette blir for dumt.
   Hvis du ikke kjenner meg og jeg ikke vet hvem du er så vet du jo ikke en dritt om livet mitt. Og tro meg, det er jævlig mye dritt som skjer som jeg ikke skriver om i bloggen.
   Men det sier jo litt om deg da hvis du syns det er underholdning at folk er alvorlig sjuke…

   Jeg har aldri hevdet at jeg er perfekt, det er det ingen som er. Ikke du heller.

  • Hvor mange psykdomsblogger leser du for underholding? Kan tipse deg om mange om du syns det er så gøy å lese om andres sykdom.

 5. Underholdende å lese at susann mener at du synes synd i deg selv. Hvordan hun kan lese det ut av et innlegg som du skriver om hvor du har koset deg med vennene dine er jo utrolig 😙 nei Tine ikke bry deg om folk du ikke har noe forhold til, hopp over latterlige innlegg, du trenger jo ikke svare alle vettu 😙

  Klem fra buddy’en i nord 💖

  • Ja også er jo litt synd på henne også da, når den eneste som underholder henne er folk som sliter. Må tror det finnes en diagnose på det, vet ikke hva den heter nå, men før het det psykopat

 6. Psykopati er en personlighetsforstyrrelse kjennetegnet av affektive, mellommenneskelige og atferdsmessige symptomer…..

  😙😅👏👏👏

  • Okai. Men også manglende empati? En person som finner det morsomt å lese om andres elendighet kvalifiserer vel for en diagnose i det spekteret skulle man tro

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: