I’m thankfull for all those difficult people in my life…

They have shown me exactly who I don’t want to be! 

Hei folkens. Bloggingen har vært litt dårlig i det siste, og det er flere årsaker til det. En av hovedgrunnene er at jeg ikke har vært i sånn kjempeform etter lunge operasjonen. Hvem skulle tro det var så vondt å operere lungene. Jeg har fortsatt vondt og det er 3 uker siden operasjonen nå. 

Det gjorde ikke saken bedre at Østmarka lovte sykehuset at jeg kunne være der til jeg var rehabilitert. Alternativet var et rehabiliterings sted. Men neida, alt ble bare rot. Og på toppen av det hele hadde avtalen min blitt endra uten at noen hadde funnet det forgot å fortelle det til meg. Så i tillegg til å lyve til sykehuset får jeg den bomben smelt i fanget. Kjempe gøy. Og jeg sa jo klart i fra om at da måtte de kontakte ergoterapeuten min så jeg fikk hjelpemidler hjemme hvis det nå var sånn at avtalen med sykehuset bare var luft og løgn. Jada det skulle ordne seg. Men torsdag, dagen før jeg skulle skrives ut kommer personalet kl 14.30 og ber meg ringe ergoterapeuten selv. Hun syns jo opplegget er mildt sagt spesielt, men får ordna det sånn at hvis Østmarka ringte henne tilbake før kl 15. Kunne hun ordne med hjelpemidler dagen etter. Men ringte de? Nei… Først på fredag rundt lunsj, og da fikk de jo forklart at nå kunne det ordnes med hjelpemidler på tirsdag. Kanskje mandagen hvis man var heldig. 

Så nei, da ble jeg bare sendt hjem. PART kjørte meg hjem og tok en prat. Og kom til meg både lørdag og søndag selv om de egentlig ikke jobber i helga. 

Jeg bygde opp senga med dyner og puter så godt jeg klarte. Men problemet med den løsningen var at jeg ble liggende i samme stilling hele natta og det er jo oppskrifta på liggesår, som jeg har lett for å få i utgangspunktet. Så Ergoterapeuten ringte på mandag og fikk ordna trykkavlastende madrass som hastesak, og også seng. Det er så utrolig unødvendig egentlig at jeg måtte få flere liggesår og ekstra belastninger. Hadde jeg visst at Østmarka løy så hadde jeg kontakta ergoterapeuten med en gang og hun kunne kjørt det som hastesak med en gang. Men nei da. Jeg fikk ultimatumet om at hvis jeg skulle være på Østmarka til hjelpemidlene var klare, så mista jeg avtalen min. Jeg vet det ikke er behandleren min som har bestemt dette, men den overlegen som for noen år siden sa til meg at mamma måtte dø før han ville gi meg noe hjelp på Østmarka. 

Trodde legene avga en ed om å ikke gjøre skade på pasienter, men de dagene jeg var uten hjelpemiddler var nok til å påføre meg ganske mye ekstra belastninger i allefall. 

Men men, de får seile sin egen sjø. Syns hver gang jeg får litt tillitt til dem på Østmarka, så klarer de å ødelegge den på et vis. 

Men, nå har jeg i allefall fått en god seng og sover godt om natta. Og har kommet meg på skolen, jeg rakk en hel dag på skolen før frk. Fastlege la meg inn samme dag. Så sånn ser kosekroken min  ut da. Jeg har jo erstattet en enorm seng med en enkelt seng, så det er mye gulv plass.

Men du verden så godt jeg sover. Har Bennis og Anne-Helene ved siden av meg 💖 og Trondheimsmafiaen ved fotenden. Og hvis noen lurer på hvorfor jeg har en penis på utstilling er det fordi det er en gave fra en av mine aller beste venner. Hjemmehjelp folka, de som vasker holder på å le seg ihjel av den og lurer alltid på hvor jeg har kjøpt den. Så Bennis, kanskje du skal begynne å selge? 

Akkurat nå er jeg på hytta i/på Meråker sammen mamma og Morten. Mamma baker og jeg strikker sokker til prosjektet mitt Hjertevarme til kirkens bymisjon

Jeg har fått inn de første tingene nå og gleder meg til å begynne å pakke inn når jeg er tilbake i byen. Men det trengs mer, så gå inn på gruppa. Der har jeg lagt ut noen gratis oppskrifter på enkle sokker og votter under filer. 

Jeg har fått noen kommentarer på instagram om at jeg sitat: «faen meg er på Østmarka hele tiden!» 

Da tror jeg den/de som står bak den falske profilen har fattet seg veldig lite og det er i allefall ikke noen jeg omgåes. For jeg har knapt vært på Østmarka i det siste. Og når jeg ble utskrevet etter påske så var det en del av behandlingen at jeg skulle ha mange, men korte innleggelser. Som har blitt færre etterhvert som jeg selv sa hele tiden at det kommer til å bli når jeg fikk ny rullestol og scooter. Så du er nok litt feilinformert hvis du tror jeg er innlagt hele tiden. Og før jeg ble lagt inn i januar så kan du ta med i beregningen at jeg har blitt nekta behandling i lang tid, og kun hatt frk. Fastlege å støtte meg på. 

Du trenger ikke lete så veldig mye for å finne noen som er og/eller har vært mye mer på Østmarka enn meg hvis du har et problem med at noen er mye innlagt. 

Såååå. Nå skal jeg strikke litt mer, lese ferdig boka jeg holder på med så jeg kan begynne på den jeg fikk i bursdagsgave av Anne-Helene 💖

God helg alle sammen da! Også til dere «haters» folka. Greit nok at dere oppfører dere som småunger, men jeg anntar dere og kan kommunisere på voksent vis også. Så derfor

  GOD HELG TIL ALLE SOM ER INNOM!

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 22. oktober 2016, in Østmarka, Diverse, Foto/bilder, Frivillig arbeid, Håndarbeid, Helse, Hobby, Meninger, PART, Psykiatri, Skole, Venner. Bookmark the permalink. 5 kommentarar.

 1. Jeg har fulgt bloggen din en stund, og synes du skriver mye bra. Er bare veldig dårlig til å kommentere andres blogger. Veldig enig i overskriften, hehe ;) Man lærer tross alt noe av dårlige relasjoner også.

  Synes det er synd om folk skal blande seg oppi hvor ofte du er innlagt på Østmarka. Folk har lett for å synse og tro ting dessverre. Det viktigste er jo at du finner noe som fungerer for deg, enten det er flere korte innleggelser som i ditt tilfelle – eller andre som har flere lange.

  Jeg har selv opplevd folk som skal blande seg oppi sånt, tidligere når jeg har vært innlagt. Ikke stort å bry seg om, men det kan være irriterende og slitsomt.

  Stå på videre, jeg synes du er sterk jeg – som er åpen om at du sliter på bloggen og skriver om ulike ting i hverdagen.

 2. Hahaha må ha vært trøtt når jeg skrev dette.
  Skulle være våken. Ikke bamse. 😂

  Takk for fin kommentar. Jeg fatter ikke hvorfor alle skal legge seg borti egentlig. Stort sett vet jeg også hvem de er og kommentarene kommer gjerne etter at jeg har møtt dem IRL på skolen eller på Østmarka.
  Det provoserer den gjengen tydeligvis voldsomt at jeg er hyggelig og høflig mot dem. Det passer jo ikke inn i det de går å sier om meg.

  Jeg har fått hørt fra sååå mange pasienter at ååååh er du den Tine som x og x driver å snakker dritt om hele tiden, du er jo ikke sånn som de sier. Ehhm det folk jeg aldri har møtt liksom. Selv om jeg ikke liker de folka så har jeg andre ting å snakke med folk jeg treffer om liksom. 😂 Tragisk.

  • Hehe, skjønte det måtte være våken du tenkte å skrive :-)

   Det kommer dessverre alltid til å finnes slike folk. Jeg har møtt på en god del jeg kunne vært foruten selv, for å si det slik.

   Jeg vil også danne meg et eget inntrykk av folk, og ikke høre på rykter og sladder. Ikke minst burde man kanskje tenke på hva folk som snakker dritt om andre, ønsker å oppnå. Men det er jo sprøtt som du sier, når det er folk du aldri har møtt!

   Jeg bor i en liten by, og er ganske kjent med at folk har pratet om meg i mange år. Før var det sårende, spesielt når jeg var tidlig i tenårene og sårbar. Nå tenker jeg at de bare får holde på, å lage en fjær om til fem høns. Hadde de spurt meg, hadde de nok fått vite hvordan ting faktisk var. De som ikke gir meg en sjanse på bakgrunn av andres snakk, får bare ha det så godt. De vet ikke hva de går glipp av tenker jeg ;-)

   Synes du virker som en fin person som står for det du mener, og ikke er redd for å si ifra. Ønsker deg en fin søndag videre!

   • Takk. Ja de fleste jeg som faktisk HAR snakka med meg selv om de har fått beskjed om å passe seg for meg og at jeg er ei dritt kjerring sier jo ganske kjapt at jeg er jo ikke sånn som x og y har sagt. Så da slår det jo egentlig mer tilbake på dem. Og det har flere sagt og. Som jeg har vært innlagt med og som jeg vet omgåes den gjengen, den personen har hørt masse dritt om meg, mens jeg har andre ting jeg kan prate om liksom. Og da har jo folk sagt at det sier jo mest om de som bare prater dritt og sier at man må holde seg langt unna meg, at når vi har vært innlagt sammen så lenge og jeg ikke har bringt temaet på bane, men snakka om andre ting jeg er interessert i, mens de bare er opptatt av å sverte meg hos flest mulig. Så ja. Personalet har jo og lagt merke til det og sagt at de ser jo hvordan det egentlig er.
    Du er ganske barnslig når du går og sturer på rommet resten av dagen fordi noen du ikke liker har tilbydd å sjenke kaffekoppen din 😂

    Det har pågått så lenge at det har blitt latterlig syns jeg. Men det var jævlig når det sto på.som værst og de anmeldte meg etter tur for å leve. Mamma måtte ringe politiet og forklare situasjonen tilslutt.

    Ha en fin søndag du og snuppa!!

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: