Hjertevarme og sykdom 

Helt siden jeg bestemte meg for å starte på skolen i høst og har vært mindre og mindre innlagt på Østmarka så har jeg vært forfulgt av sykdom. Skikkelig møkk, vondt og utrolig slitsomt. Det endte med en lunge operasjon for å blåse opp den ene lunga. Og poff der var sommeren over og nesten høsten også gitt. 

Men ting begynner endelig å ramle på plass ifht hjelpemiddler nå, jeg føler meg ikke lenger fanget hjemme og avhengig av mamma for å gjøre ting. 

Jeg har startet facebook gruppa Hjertevarme for kirkens bymisjon

 Screenshot, ser den sånn ut. Basisen er å få inn nok strikk/hekling/varme små plagg til at alle kan få en varmende julegave på julemiddagen kirkens bymisjon arrangerer. Så liker du å strikke og har lyst å glede noen, så ta en titt på gruppa. 

Jeg er fortsatt sliten etter operasjonen, så det blir bare en liten oppdatering i denne omgang. 

Klemmer til alle!!

Og husk psykiatrivett regel nummer 1:

Hvis psykehuset ikke samarbeider, grav deg ned under puter og kuledyne i tide!

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 11. oktober 2016, in Østmarka, Diverse, Frivillig arbeid, Håndarbeid, Helse, Hobby, Jul, Meninger, Psykiatri, Venner. Bookmark the permalink. 4 kommentarar.

  1. Håper lykken snur mot det positive nå,no more sykdom❤ Og utrolig fin gruppe!😀 Klem😙

  2. Det er dritt med sykdom når man har bestemt seg for noe ! Men sykdom kommer aldri når det passer vettu :)

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: