Barne-utgaver

Isabel og jeg har mange av de samme tankene om dette temaet. Hun blogga om det først og veldig bra, så istedet for å skrive et nesten likt innlegg har jeg fått lov å reblogge hennes. :-)

Isabel Nymoen

Jeg skrev et innelgg om barne-tannkremer ikke er bra, og da kan barna heller drikke brus, uten å pusse tenna etterpå. På det innlegget kommenterte Tine at det er overdrevent med «barne-utgaver» av blant annet mat.

Maten skal se morsom ut. Det skal være all slags former, farger og figurer. Man ser ikke hva slags mat det er til slutt, fordi det skal gjemmes bort. Slik som fisk, det er mange barn som synes fisk ikke er noe godt, mye på grunn av utseende (selvfølgelig er det barn som faktisk ikke liker fisk). Derimot hvis man pakker fisken inn i brødsmuler og former den som en fisk, blir det plutselig godt å spise fisk likevel. Dermed syns jeg barna blir mer kresne, enn for noen ti-år tilbake. De krever at maten skal se morsom ut, eller så nekter de å spise. Grønnsaker blir for kjedelig hvis det ikke…

View original post 291 fleire ord

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 27. september 2016, in Diverse. Bookmark the permalink. 2 kommentarar.

  1. Tusen takk for at du ville re-blogge innlegget mitt – det setter jeg stor pris på! :)

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: