Dag 25. Fem situasjoner der du føler deg komfortabel og glad.

Oj… ikke enkelt. Komfortabel OG glad? Vel vel, jeg får gjøre et forsøk. 

1. Når jeg strikker og ser en god serie. 

2. Hvis jeg er ute med kameraet å får tatt noen skikkelig bra bilder.

3. Når jeg kjører bil alene med høy musikk. Det savner jeg. Å kjøre bil altså, men så lenge situasjonen er som den er så er jo det uaktuelt. 

4. På jobb, også noe jeg savner veldig. 

5. Og ikke minst når jeg er sammen gode venner og familen!! <3 Det er viktigere enn både bil, kamera og alt. 

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 3. august 2016, in Bloggutfordringer, Diverse. Bookmark the permalink. Kommenter innlegget.

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: