Success makes so many people hate you… 

I wish it wasn’t that way. It would be wonderfull to enjoy success with out seeing envy in the eyes around you.
-Marilyn Monroe-

Jeg er på Østmarka nå. Jeg har møtt en av mine «haters». Personlig syns jeg jeg takla det bra. Jeg hilse å sa hei, vedkommende lata som jeg var luft/ikke eksisterende. Men, men.  Det er opp til h*n å velge å barnehage oppførselen. 

Jeg er jo mye mer hjemme nå enn på Østmarka. Mye av det har med at jeg begynner å få hjelpemidler på plass. Med den åzåmme nye quickie heliumen min kan jeg lett kjøre til solsiden å ta med meg Kindlen min å sette meg på en kaffe å lese. Nå som jeg endelig har fått den nye stolen provoserer det meg om mulig ennå mer disse som skal ha fancy dyre stoler som en «portabel stol», som ikke skal brukes som fremkomstmiddel, men bare til å sitte i. Jeg fortalte om det her til venner som har sittet i rullestol hele livet og de lurte på hva faen slags folk som drev å utnytta hjelpemiddelsentralen på det viset så det tar lenger tid for oss som er avhengige hjelpemidlene for å bevege oss. 

Har investert i kjørehansker for å unngå vannblemmer. Heldigvis har jeg små hender så barne hanskene passet. 

For de som ikke har lest adressa i dag. Her er leser innlegget mitt. 

Og ikke minst Majken sitt svar til gutt 19 som tror jenter er godteri maskiner.

Ellers eller jeg ute å går små turer, har gått litt barfot i gresset for å få litt sommerfølelse. Og når jeg kommer hjem fra Østmarka skal jeg dra med meg kameraet mitt ut tror jeg. På høy tid nå. Drea, lyst å Joine? Har en fin park/lekeplass rett nedenfor der jeg bor. 

Så hadde jeg jo besøk av tremeningen min. Og det var  jo super koselig. Selv om vi ikke ser hverandre så ofte vil du alltid være en av mine beste venner.

Så har jeg jo vært en del ute med støttekontakten min som er helt åzåmme.

Disse mummi isbit/sjokolade formene kom som en kjempekoselig overraskelse fra Helene. Så nå blir det mummi isbiter når jeg kommer hjem på mandag. 

 

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 30. juli 2016, in Østmarka, Diverse, Familie, Foto/bilder, Helse, Hobby, Meninger, Psykiatri, Skriverier, Venner. Bookmark the permalink. 6 kommentarar.

 1. God tur hjem på mandag! Også så flink du er som sa hei og velkommen. Jeg liker bildet av deg i stolen. Du er flott.

 2. Fikk du ikke hansker med? Du har krav på småhjempemiddler intill 4.000 kr pr år. Jeg fikk kjørehqnsker til 2000 kr i fjor. Jeg synes hun er dårlig ergoterapeut du har.
  Du jeg må le , ikke rart at du fikk blå rullestol, du har jo en barnestol 😅😅😅

  Hvem er dine «haters» ? Som er innlagt sammen med deg? Når du har slike haters, så er det bare snakk om sjalusi 🙄 det skal du bare ta det som det er 😂

  • Hun jeg har som ergoterapeut har nettopp begynt i kommunen etter å ha jobba i psykiatrien i mange år 😉 men jeg syns det er greit at jeg kjenner henne så godt.
   Så hun er ikke en dårlig ergoterapeut, bare ny i kommunen 😉
   De hanskene kostet meg 50 kroner så det går nok bra. Og så får jeg en haug tilbehør til scooteren. Som regnfrakk/trekk osv.
   De haterne tar vi på PM

 3. 1men det er jo slik at hansker til 2000kr er bedre enn hansker til 50kr 😂😅😂

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: