Grisekast 

Jeg fant grisekast med oppblåsbare griser. Hvor kult er ikke det? Iflg mamma ganske teit, men jeg syns de er grisekule. Haha.

På mandagen fikk jeg den nye rullestolen min. Endelig har jeg fått min egen Quickie Helium. Og den har fantastiske kjøre egenskaper. Og jeg må bare si at jeg skjønner ennå mindre av disse folka som skal ha denne typen rullestol for å bare sitte i. Til det er den gamle stolen bedre. Det her er jo en stol som er lagd for at man skal klare å være selvstendig og komme seg rundt på egne hjul. Så nei jeg forstår det ikke. Faktisk blir jeg bare ennå mer provosert nå når jeg har fått stolen. Men nok om det. Jeg er sjeleglad for at jeg kan komme meg rundt uten å slite armene av meg og komme meg framover i oppoverbakker til og med. 

Margit er også fornøyd med den nye stolen. Så da venter jeg bare på scooteren så kan jeg klare nesten alt selv. Herlig! 

Akkurat nå er jeg på Østmarka, skal være her til fredag. Tid for timeout. Og for å få inn litt næring. Apropos næring, på næringsdrikkene jeg henta ut sist var de godt merka.

Så til du/dere som tror at jeg ikke har anoreksi, tror dere St. Olavs medisinsk avdeling hadde søkt om vedtak på næringsdrikk om det ikke var nødvendig? Og hadde fastlegen fornyet resepten om det ikke var nødvendig? Jeg tror ikke det. 

Men uansett, hvorfor er det så himla viktig for enkelte hvilken spiseforstyrrelse jeg har? Det er jeg som er i behandling, må sloss mot den daglig. Så jeg skjønner ikke hvorfor det er så viktig hvilken diagnose jeg har. Tror behandlerene mine vet det litt bedre som har allerede informasjon og ikke bare den jeg velger å dele her.

Prøver å få godt noen rusleturer i nabolaget med rullatoren hverdag også, evt på butikken. Var å panta flasker og det må ha sett urkomisk ut og jeg følte meg som den alkisen. Pakka flest mulig i kurva og hang resten på håndtaket. Men jeg hadde nok flasker til å få bytta de inn i en pakke pink lady epler. 

Jeg har jo bursdag snart, så jeg har allerede fått gave av mamma. Ny koffert. Som jeg allerede har tatt i bruk. Den gamle holdt på å gå i oppløsning for å si det sånn. Denne her kan jeg dytte forran meg med rullestolen. Og så er den jo veldig fin da…. 

Skal skrive ønskeliste snart. 

Så når jeg kommer hjem på fredag må jeg strikke en partner til feminist sokkene til Bennis. Orka ikke ta det med på Østmarka siden det er mønster fra 2 forskjellige bøker. 

Så… Peace & Love! Og god natt. 

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 20. juli 2016, in Østmarka, Diverse, Foto/bilder, Håndarbeid, Helse, Hobby, Psykiatri, Spiseforstyrrelse, Venner. Bookmark the permalink. 2 kommentarar.

  1. Woaw, den kofferten var FINE!

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: