Ta bare imot råd fra mennesker,

Som lever et liv du liker.

Det syns jeg var et fint ordtak. Eller sitat eller hva man skal kalle det. Jeg tar imot råd fra behandleren min, h*n er veggis, det har jeg selv vært mange år fram til jeg begynte å jobbe på SFO. Så det liker jeg feks. Nå vet jeg ikke alt om hvordan behandlerne mine lever, og ikke har jeg tenkt å stalke meg til det heller. Jeg vet bare det de selv har fortalt og det jeg har hørt og vet liker jeg.

Jeg har vært hjemme i ei uke uten innleggelse, før jeg hadde et par netter inne fra mandag til torsdag og så kom jeg inn i går kveld.

Har vært nok en tur på hytta med Mamma og Morten. Jeg må si jeg har savna skikkelig å ha hytte å dra til. Å bare slappe av med bok og strikking, spille kort og quiz.

Så har jeg fått meg egen rullator hjemme nå. Vurderer å spraylakkere den lilla eller noe sånt. Men fant ikke spraylakk på claesern på lørdag. Blekk til printeren min som jeg har leita etter siden januar fant jeg da.

Så var jo Sidsel og jentene på besøk på torsdag. Var koselig og glad de fikk sett hvordan jeg har fått det hjemme. Bare synd det ble så kort tid.

Hadde spillkveld med støttekontakten min, og ennå mer spill, men da på kafé.

Også har Margit fått seg instagram konto og trenger flere følgere. :-)

Ja, så har jeg meldt meg på elevstevnet på Lundheim. Vi er jo 15 års jubilanter i år. Tenk det…

Også en ny erfaring. Bestille fly med assistanse og rullestol. Men SAS var veldig hjelpsomme. Så… Jeg flyr ikke med Norwegian med mindre jeg må. Snakk om elendig kundeservice og personalbehandling.

Håper også jeg får møtt mine beste Anne-Helene og Bennis i sommer.

Så joda ting går da på et vis. Jeg har ikke vært innom somatikken siden januar uten om poliklinikk timer og påfyll av jern. Så det er jo egentlig veldig bra.

Jeg vet hvem som er her for meg, hvem som ikke er det. Og for de menneskene offerer jeg høyre hånda mi om det skulle være nødvendig. Dere vet hvem dere er.

Jeg skal finne senga snart. Margit har allerede gjort det.

Er snart kommet til mønsteret på tunikaen til datteren til Drea, så det er litt vanskelig å legge fra seg strikkinga.

Og ja, PART har ordna møte med skolen. Det er ikke før etter at skolen har startet, men det hadde visst ikke noe å si. Så da håper jeg at jeg får tatt noen fag til høsten som blir noen steg i retning mot barnevernspedagog.

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 10. juli 2016, in Østmarka, Diverse, Familie, Foto/bilder, Håndarbeid, Helse, Hobby, Meninger, PART, Psykiatri, Reiser, Selvskading, Skole, Spiseforstyrrelse, Venner, YouTube. Bookmark the permalink. 18 kommentarar.

 1. Helt utrolig god lesing at du har holdt deg unna skading så vanvittig lenge! Det er beundringsverdig.

 2. Dette var virkelig et godt innlegg å lese. Heier på deg!

 3. Lykke til med sommeren og så håper jeg studiene blir gode for deg. Heia Tine! Håper du sov godt.

 4. Er du veggis? De spiser da ikke kjøtt eller fisk.

  • Hadde du lest ordentlig hadde du sett at jeg VAR Veggis. Jeg var veggis i ca 10 år… Men fikk beskjed av legen å spise kjøtt samtidig som det ble vanskelig ifht jobb å være veggis.

   BTW, hvorfor skriver du alltid fra falske mailadresser?

   • Og det kommer fra jenta som gjør seg selv (fremstiller seg selv)sykere enn hun er.

    • Ehhhh hvis du hadde kjent meg og behandlingsopplegget mitt så hadde du vist at det der ikke er sant.
     Det andre du beskyldte meg for blir bare for dumt, derfor redigerte jeg det vekk så du ikke skal blamere deg helt.

     • Lev i troa du! Anoreksi meg i rattata,Og du redigerte det bort fordi du vet det er sant. Du vet det sitter ganske så mange menneesker i ulike grupper her og der som kan bevise at det jeg sier har en stor rot i virkeligheten.

     • Du får bevise det da, men jeg skjønner ikke hvorfor det er så viktig for deg og hvorfor du skjuler deg bak falsk identitet.

      Tror behandlerene mine vet litt mer om jeg har anoreksi eller ikke enn det du har. Jeg aner ikke hvem du er en gang.

     • Fordi du har skada og ødelagt så mange mennesker med din adferd (noe du forsåvidt gjør in real life også,men det er en anna historie)så jeg håper at det at du vet at du er avslørt kanskje gjør at du slutter. Bevis?Du vet godt at det jeg sier stemmer,så det å bruke mer energi på deg enn nødvendig gidder jeg ikke

     • At du evt dere siden ip-adressene er fra så forskjellige plasser, oppretter en falsk Twitter profil bare for å kunne slenge dritt sier egentlig mest om deg. Og det er ingen i Norge som heter Susan Hansen som er født i 1983.
      Syns du bruker fascinerende mye energi på meg til at du ikke bryr deg om meg egentlig…
      Er det fordi det går bra med meg og du har et behov for å forpurre det? Eller er det bare et sykt behov for å være jævlig? Siden du dro fram den gamle BET saken også…

 5. Du skrev «h*n er veggis, det har jeg selv vært mange år». Kanskje selv lese ordentlig før du kommenterer tilbake til andre ;) Kunne tolkes som du er det, og har vært det i mange år.
  Sluttet du å spise kjøtt pga etiske grunner eller pga spiseforstyrrelsen? Hvis du klarer å se forskjellen nå, og syns det er greit å svare på det? Jeg ble «tvunget» til å spise kjøtt under et opphold på en spis-avdeling fordi jeg på den tid ikke kunne si med 100% sikkerhet hva årsaken bak var, og at en liten del av det kunne skyldes sf-en. Hvordan var det å begynne å spise kjøtt igjen etter år uten?
  Ønsker deg ellers lykke til videre!

  • Det var kanskje litt upresist, men jeg mente det som i at jeg har vært det mange år tidligere. Men denne Susan har kommet med ganske drøye kommentarer til meg på andre innlegg, så jeg oppfatta det bare som en ren kritikk. Men jeg skal presisere det. :-) takk for at du sier det. Og ikke bare hiver ut kritikk.
   Jeg slutta å spise kjøtt når jeg gikk på folkehøgskole og da var det av etiske grunner.
   Og jeg begynte fordi legene sa jeg burde og fordi jeg syns det ble for vanskelig å forsvare ifht jobben. Mest ifht til jobben og at jeg var veldig anorektisk og ville ikke at det skulle påvirke jobben. Så jeg spiste det samme som ungene, for å slippe spørsmål siden jeg var alt for tynn, så ville jeg ikke at ungene skulle tro at det hadde noe med at jeg spiste annen mat å gjøre osv.
   Har vokst opp med ei søster med alvorlig anoreksi så jeg vet hvor mye sånt påvirker, så på jobb legger jeg igjen SF hjemme. Og det innebar også at jeg måtte spise kjøtt igjen, hvis du skjønner.

   Ble langt det her. Men ja det var noen kameler å svelge i tillegg til å begynne å spise kjøtt for å si det sånn.

%d bloggarar likar dette: