It’s not the future that you’re afraid of. 

It’s repeating the past that makes you anxious….

Av en eller annen grunn har jeg skikkelig søndagsfølelse idag. Helt uten grunn. Men det kan jo være fordi behandleren min ikke har vært her idag, jeg har i allefall ikke sett han. 

Er på Østmarka nå, og skal hjem i morra. Før helga gikk jeg tidenes treningstur med primærkontakten. Vi snakker ikke bare rusletur vi snakker bakketrening. Skikkelig bakketrening. Det var så j…. bratt at jeg sklei bakover og M. måtte stå bak og dytte. Sikkert litt av et syn, men vi kom oss opp. Og jeg har fortsatt skikkelig treningsverk. 

Fikk meg også blomster å ha på rommet for vel utført innsats. 

I går var jeg å så korsvikaspillet sammen Kjersti og Jørn, og det var skikkelig bra. Ikke at jeg hadde forventet noe annet, men det var i allefall skikkelig bra. 

Ellers da, så fikk jeg meg støttekontakt forrige uke. Og hun var kjempe allright så det tror jeg blir veldig bra!!! 

Hadde en tur på Dromedar med PART og kjøpte søt chili og oreo makroner. Og konklusjonen er at makroner er sinnsykt godt når de er laga riktig. 

Og ikke minst tok jeg meg en bitteliten shoppingrunde i byen…. så joda. Det var den siste uken kort oppsummert 👍

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 27. juni 2016, in Østmarka, Foto/bilder, Håndarbeid, Helse, Hobby, PART, Psykiatri, Venner. Bookmark the permalink. 2 kommentarar.

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: