17. Mai (og andre røddager) er vi…

Som sliter ikke nødvendigvis så glad i. Derfor har jeg vært noen dager på Østmarka.
Jeg har trent mye, og har tidens treningsverk. Men så trente jeg til jeg bokstavelig talt stupte.

image

De første dagene sov jeg bare for jeg var så sliten at jeg ikke orka noe. Jeg var på bentetthetsmålinga frk. Fastlege hadde sendt meg til og resten av dagen sov jeg og natta.

image

Kvinna til litt etterhvert og fikk spilt litt kort, og jeg har lært meg poker av en proffspiller! Thats cool.

image

Så med salt og pepper sjetongene våre så gikk vi all inn den siste runden og jeg ble den lykkelige vinner av masse salt og pepper. 😂

image

På 17. Mai var det nå is, pølser og brus. Sodd og en helsikes svær kake.

image

image

Så røddagene har gått greit og denne 17. Mai et den første (utenom når jeg har vært i jobb) at jeg ikke har Tilbragt dagen på somatisk.

image

En dag var det jo så varmt at til og med frossen pinnen meg satt ute i t-skjorte  og jeg fikk støtte til å gå litt barbeint i gresset. Det var skikkelig deilig og vår/sommerfølelse.

image

Eller så er det vel en del som har fått med deg debatten som har vært på diverse Facebook grupper og rundt omkring. Det hele bunner i dette innlegget:

image

Ei gruppe ble jeg kasta ut av og lederen for gruppa har vært særdeles ufin. Og driver å sier til alle som gidder å høre på at jeg har truet henne. Og det er bare en brøkdel. Desverre har utenforstående jeg ikke kjenner og en av mine beste venninner fått trøbbel pga dette
Og det synes jeg helt ærlig er en oppførsel man forventer av barneskoleelver, ikke voksne damer på alder med mamma.

image

Jeg mener fortsatt det jeg skrev i det innlegget. Jeg har selv en alvorlig spiseforstyrrelse, og jeg sitter i rullestol fordi beina mine ikke virker. Men skal jeg ha et håp om å kunne gå igjen så jeg spise eller drikke næringsdrikker for at kroppen skal ha mulighet til å bygge seg opp.
Så jeg har aldri sagt at det er lett å «bare» spise. Men jeg hadde vært super happy om løsningen min på å bli kvitt rullestol å hjelpemiddelet var så «enkel».
Dere som har brukt rullestol pga spiseforstyrrelser har muligheten til å reise dere, ikke trengt kansje 2 personer for å gå på do eller dusje og i værste fall bruke bleie.

Derfor blir jeg provosert når folk som bare skal ha rullestolen til å sitte i, og ikke en gang som fremkomstmiddel skal ha den kuleste.

image

Så ja. Takk og godnatt til alle gode folk der ute!

image

Og til eventuelle haters, finn deg et speil så ser du hvordan en vaskeekte hater ser ut!

God helg!

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 20. mai 2016, in Østmarka, Diverse, Foto/bilder, Håndarbeid, Høytider, Helse, Hobby, Meninger, Psykiatri, Spiseforstyrrelse, Venner. Bookmark the permalink. 5 kommentarar.

  1. Fine 17. mai-bilder. Jeg var ikke truffet av innlegget ditt der du trener, men ble truffet av noen av de vonde kommentarene du fikk. Som at det var tull med næringsdrikker. Hva med oss som ikke er trygge nok til å spise nok ellers? Det gjorde vondt og jeg ble veldig lei meg.

  2. Du er den første til å peke fingeren på andre. Bla bla bla.

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: