Søndagsfølelse og rehabilitering

image

Hei hei og gratulerer med frigjøringsdagen! Hvis det er noen uvitende og historieløse mennesker som leser bloggen min og mot formodning ikke vet hva frigjøringsdagen er, så er det da dem dagen tyskerne kapitulerte under andre verdenskrig i 1945. Du kan lese mer her hvis dette er noe du ikke vet noe om, og det bør du seriøst vite. Det er allmenkunskap som er viktig å kunne.

image

Selv har jeg gått mye turer på beina! Riktignok fortsatt med rullator og personalet parat med rullestol. Men fra den første turen bare rundt huset hvor jeg var helt ferdig har vi idag gått langt! Eller langt og langt. Alt er relativt, men når man ikke har gått utendørs siden november så er det langt å gå ned til Nidaros og ta en skravlepause med brus og så en runde rundt Østmarka området.

image

I morra skal jeg hjem igjen og hvis NAV holder det de lover så får jeg ergoterapeut neste uke, og da også forhåpentligvis mer hjelpemidler så jeg klarer mer selv. Fredag har jeg fått innkallelse til bentetthetsmåling. Det har jeg aldri vært på, så det blir jo interessant. Søknaden om støttekontakt er også under behandling.

image

Så må jeg jo skryte litt da. Jeg har faktisk vært skadefri over 3 mnder kom jeg fram til sammen behandleren min og frk. Fastlege. Hvem hadde trodd det? Ikke jeg i allefall, men den store forskjellen er jo at nå samarbeider folkene rundt meg istedet for at frk. Fastlege er lege, krisepsykolog, AMK-sentral osv alt i en person. Nå er hun LEGE og får gjort lege ting som har kommet litt i bakgrunnen fordi hun har måttet gjort alt det andre også.

image

Så håper alle får en fin søndag og frigjøringsdag!

image

Jeg driver å strikker på disse her nå:

image

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 8. mai 2016, in Østmarka, Foto/bilder, Håndarbeid, Høytider, Helse, Psykiatri, Selvskading. Bookmark the permalink. 7 kommentarar.

  1. Jeg konfirmerte meg på denne datoen i 1999. Da var det en lørdag. Det var sol, som i dag. Dagen etterpå, var hagen snødekt.

    • Haha ja det er vel sånn i mai. En i familien ble konfirmert for 2 år siden og det er første gang jeg har vassa i snø med bunad 😅

      • Ja, mai spøker! Men jeg tror ikke det blir snø i morgen. Men hvis det blir det, skal jeg jammen meg lage en snøengel.

  2. Å æ e så stolt av deg, håper at du klarer å holde deg skadefri 😎 er det lettere å holde seg skadefri nå som du driver med opptrening etter skade etter selvskading? Nei jeg synes du er kjempeflink. Har dere snakket om «kriseplan» eller knagger for sommeren? Jeg vet jo selv at sommeren er ille, da alle behandlere har ferie.

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: