Opp og hopp. Eller gå da.

image

Ja, sist jeg skrev noe vettugt her så sleit jeg no noe vannvittig med kramper og spasmer i hele kroppen. Men nå har medisinene endelig begynt å virke og jeg har bokstaveligtalt kommet meg på beina. Og jeg kan med hånda på hjerte si at det ikke har vært enkelt. For det er ikke bare medisin som må taes for at kroppen skal virke. Den må også ha mat. Helst 4 ganger om dagen.

image

Jeg er jo med i diverse grupper for spiseforstyrrelser på facebook. Og jeg må si det både sjokkerer meg og provoserer meg at enkelte omtrent skryter av at de må bruke rullestol pga spiseforstyrrelsen. Og de samme personene som mener de er så svekket at de trenger rullestol anser seg selv som fult kapable til å kjøre bil. Da kan man begynne å snakke om det ekspertene sier om at man får en realitetsbrist og redusert hjerne kapasitet ved alvorlige spiseforstyrrelser.
Men tilbake til rullestolen. For meg har det ikke vært «bare» å spise, så slipper jeg rullestol. Jeg får tilbakefall på tilbakefall og vet ikke om jeg blir helt bra. Men hadde det vært så enkelt som å ta imot behandling for spiseforstyrrelsen for å slippe å sitte i rullestol hadde jeg gjort det på flekken.
Opptrening og rehabilitering er steintøft og jeg har mange ganger bare lyst til å gi opp. Men jeg har heldigvis dyktige folk rundt meg nå som holder håpet oppe for meg når jeg ikke klarer det selv.

image

Idag klarte vi å gå nesten 2 km. Det er ikke langt, men med tanke på at jeg knapt har greid å stå på beina siden november så er det bra.

image

På tirsdag hadde vi ansvarsgruppemøte og det gikk helt greit. For første gang på lenge kunne alle si at ting går framover. Frk. Fastlege er glad for å kunne være fastlege og ikke krisepsykolog og alt i et. Så har hun henvist meg til bentetthetsmåling 13. Mai. Hun syns jo egentlig at Østmarka burde sendt meg på det for mange år siden, men men. Da får man sjekka ut ståa på den kanten.

image

Var på supersalg på bodyshop sist lørdag. Kremt Kremt 😆 og i går var jeg hjemme på timesperm. Og holder på å strikker sokker til Susanne.

image

Så får alle ha en fin Jesus stikker til himmelen dag. Jeg skal ta en middgshvil å lese. Akkurat nå leser jeg: «9. April – et historisk bedrag»

image

Og så må jeg si at Bennis og Anne-Helene. Jeg SAVNER dere. Masse!

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 5. mai 2016, in Østmarka, Foto/bilder, Håndarbeid, Høytider, Helse, Hobby, Psykiatri, Spiseforstyrrelse, Venner. Bookmark the permalink. 5 kommentarar.

  1. Et blogginnlegg som gjorde godt å lese dette her!

  2. Dette er god lesning, og det er så fin å se deg stå på beina, ute i sola, med en gåstol som gjør det mulig å gå enda litt lenger. Dette er BRA. DU er BRA. Og jeg er stolt av deg, fine Tine.

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: