Tirsdags tanker…

Det er tirsdag i dag? Ble plutselig litt usikker.  Må sjekke kalenderen. Joda, tirsdag 26. April. Vet jeg kjenner noen som har bursdag idag. Men husker ikke hvem og almanakken ligger hjemme. Ja jeg er fortsatt på A3. Men medisinene begynner endelig å virke så jeg sitter ikke konstant med spasmer.

image

Jeg hadde jo en stund så mye kramper og spasmer at jeg sleit med å snakke og det er forbanna irriterende når man er en ihuga skravlebøtte. Ordene stokker seg og kommer rett og slett ikke ut pga kramper i ansiktsmuskulaturen. Medisinen skal fortsatt økes en del, men nå klarer jeg i allefall på begynnelsen av dagen å komme meg på do selv. Og når jeg trenger hjelp så har jeg ikke så mye kramper at jeg er helt svett og utslitt etterpå. Så helt klart en forbedring.

image

Så ja, vi tar ting litt dag for dag. Så skal ha samtale senere idag. Jeg har jo selvfølgelig lyst til å klare meg selv hjemme, men samtidig er det bedre å være her når jeg trenger såpass mye hjelp til ting som nå. Og det blir jo bare bedre i takt med medisinøkning. Så da syns jeg det er mer hensiktsmessig enn å få masse mer hjelp av hjemmesykepleien liksom. Og må ringe etter hjelp om jeg må tisse på natta.

image

Så ja. Satser på at jeg kanskje også klarer å komme meg i dusjen idag. Det hadde vært godt. Har ikke hatt krefter til det, og for mye kramper og spasmer til at det har vært mulig å gjennomføre.

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 26. april 2016, in Østmarka, Foto/bilder, Helse, Psykiatri. Bookmark the permalink. 2 kommentarar.

  1. Waterlilie's truth

    ❤❤❤

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: