Fram og tilbake og kanskje litt fram.

Jeg vet ikke helt. Det er jo forbanna, når endelig de psykiske begynner å falle på plass og ting fungerer som det skal. Altså med lavterkel på A3. Har benyttet meg av det 2 ganger og er her nå. Ja da sier selvfølgelig kroppen takk og farvell. Det har muligens sammenheng med nedtrapping av medisiner jeg ble satt på når jeg var innlagt i London. Og jeg har ikke vært så fysisk dårlig med kramper som nå siden jeg ble akuttinnlagt i London. Så nå prøver vi å trappe opp på en annen epilepsi medisin nå i helga og håper det skal hjelpe. Siden jeg har blitt gradvis værre i takt med nedtrapping av den andre medisinen er det sannsynligvis derfor.

image

Men det positive midt oppi det her, selv om jeg akkurat nå trenger hjelp til de mest basale behovene som å gå på do og å legge meg så fungerer systemet rundt meg nå. Noe det ikke har gjort på lenge. Og jeg har ikke skada meg siden 23 januar eller noe sånt. Det er ganske lenge hvis man ser på hvordan tida før det var.

image

Nei, så selv om kroppen krangler akkurat nå så kan det jo ikke bli værre prøver jeg å tenke. Og jeg håper medisinene begynner å virke snart, jeg foretrekker å kunne gå på do selv liksom.

image

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 23. april 2016, in Østmarka, Helse, Psykiatri, Selvskading, Spiseforstyrrelse. Bookmark the permalink. 3 kommentarar.

  1. Waterlilie's truth

    Sender en J.E klem ❤

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: