Utskrevet!

image

Jeg stacket opp kjøleskapet før jeg ble skrevet ut. Jeg prøver i allefall. Og de siste 2 ukene har jeg spist nesten alle måltidene på posten.

image

Har jo vært noe hjemme og noe på posten i det siste og på mandag før jeg ble skrevet ut igår hadde vi ansvarsgruppemøte. Og for første gang på flere år så kan jeg med hånda på hjerte si at dette tror jeg faktisk kan funke. Jeg får oppfølging av PART, frk. Fastlege følger meg også opp, og nå får hun være fastlege og ikke psykiater, kriseteam, AMK-sentral, fastlege og alt på en gang så jeg tror hun og er veldig fornøyd med at alle endelig samarbeider.

image

Det var kanskje impulsivt og lite gjennomtenkt av meg å si opp leiligheten i Skjermveien uten hverken plan A eller B. Men samtidig er det, det beste som har hendt meg de siste årene. Jeg bor i en nydelig leilighet nær byen og det er mye lettere for venner å komme på besøk for de som ikke har bil, og det er tilrettelagt for rullestol. Så venter jeg jo stadig på å få elektrisk rullestol så jeg kan dra på feks solsiden på egenhånd. Men som alt annet i NAV så tar ting tid.

image

Idag var jeg på Lian restaurant med PART. Planen var trilletur rundt haukvannet og jeg hadde ordna kaffe på termos og greier, men der var det skiføre og absolutt ikke framkommelig med rullestol. Såfall måtte jeg hatt ski på den… ;-) så da ble det Lian restaurant istedetfor som til alt hell hadde åpent idag.

image

Så denne gangen tror jeg faktisk ting kommer til å gå bra. Østmarka jobber med å få til noe med RKSF for de har omsider skjønt at alt dette bunner i en spiseforstyrrelse eller starta med det. Kall det hva du vil, og skal i møte med dem i morra og i tillegg har jeg fått et såkalt lavterskel tilbud. Det vil si at om jeg blir dårlig kan jeg kontakte posten direkte for en innleggelse og slipper å via legevakta eller frk. Fastlege. Så målet til både Østmarka, PART og ikke minst kirurgene er å unngå å havne i situasjoner hvor jeg dissosierer slik at jeg skader meg og må opereres for det er for å sitere en kirurg: «et sant hælvete».

image

Da er det god natt herfra. Ja og mamma er forresten og veldig fornøyd med at folk endelig samarbeider med meg istedet for å slenge ut av seg stygge kommentarer av typen «du er for feit til å ha en spiseforstyrrelse» (med en BMI på 15)
og «lykke til med å ta livet ditt.» Og diverse andre ymse tvilsomme utsagn.

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 13. april 2016, in Østmarka, Foto/bilder, Håndarbeid, Helse, Hobby, PART, Psykiatri, Selvskading, Spiseforstyrrelse, Venner. Bookmark the permalink. 6 kommentarar.

  1. Så utrolig glad på dine vegne av dette, endelig virker det som du får noe skikkelig hjelp og oppfølging!! Heier på deg :-) <3

  2. Jeg er glad det ikke kommer tvilsomme utsagn. Tine skal få leve nå! Lykke til med elektrisk stol. Ja, ting tar tid. Men den som venter på noe godt. osv. :) Glad i deg.

  3. Så godt å høre at det går framover! Håper virkelig det holder samme kurs heretter også!
    synes forresten den Pac man-genseren er utrolig kul! Du har vel ikke tilfeldigvis noe mønster til den?

    • Har funnet mønsteret på nett. Det er vanlig Marius og så må du telle deg litt fram ifht til fellinga før mønsteret. Prøv og Google det hvis ikke kan jeg sende bildet på mail ;-)

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: