Dag 22 – 15 bilder som rører noe i deg.

Oj… that is a tricky one. 15 bilder liksom… Kan sånne motivasjonsbilder telle? Og selv komponerte bilder få være med?

1.
image

2.
image

3.

image
4.
image

5.
image

6.
image
7.
image

8.
image

9.
image

10.
image

11.
image

12.
image

13.
image

14.
image

15.
image

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 11. april 2016, in Bloggutfordringer, Diverse, Foto/bilder, Psykiatri, Venner. Bookmark the permalink. Éin kommentar.

  1. Fine skilt Tine 😚

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: