Hei verden :-)

image

Det har vært litt stille fra meg nå. Ikke fordi jeg ikke har hatt noe å skrive om, men ting har gått sin gang med møter og permisjoner osv. Jeg har overnatta en del hjemme og skal etter planen utskrives om 2-3 uker og ha et såkalt lavterskel tilbud. Det innebærer at jeg kan kontakte posten å komme direkte hit uten å involvere legevakt og sånn styr som jeg hater.

image

Igår ble jeg sterkt oppfordret (les presset) til å kjøpe meg blomster og vase. Så nå i en alder av 32 år har jeg kjøpt min første vase. Hvor mange voksenpoeng gir det liksom?

Og på kvelden kom Kjersti og Jørn og jeg fikk en nydelig mummi kopp i innflyttingsgave.

image

Jeg trives ordentlig godt på solsiden/Lademoen.  Det eneste som er kjipt er at NAV er så jævlig treige med å ordne hjelpemidler så jeg er avhengig av andre for å komme meg ut. Har jo en del turer på TT-kortet som jeg kan ta en tur til byen med, men jeg gidder ikke ta taxi til solsiden når jeg kan komme meg dit bare NAV får fingeren ut av ræva og ordna hjelpemidler.

image

Påska har jeg Tilbragt delvis på A3 og delvis hjemme. Lørdag hadde jeg besøk av bestis og vi perlet. Skikkelig gøy!

image

Så jeg føler leiligheten blir mer og mer min liksom etterhvert som jeg får mer ting på veggene osv. Har tatt noen nye bilder jeg tenkt å dele med dere.

image

Senga mi, med den fine penisen fra Bennis plassert på nattbordet. Og jeg har fått gardiner. Det er inngang til badet fra soverommet.

image

Kjøkkenet, med min nye bestevenn. Oppvaskmaskinen. ;-)

image

Bokhylla med glass skap til en del av mummi kopp samlingen og andre ting. Og kjøkkenbordet som faktisk nå er ryddig siden jeg har benkeplass. Noe som jeg ikke hadde i Skjermveien.

image

Og sofakroken min hvor jeg tilbringer mye tid. Badet ser stort sett likt ut som på de siste bildene jeg la ut, og sluket er fortsatt tett og kommune mannen som skal fikse det treig.

image

Sove i sin egen seng under kuledyna er godt….

image

Og idag fikk jeg en hyggelig overraskelse i posten. Denne nydelige notisbok fra Lena Marie. Jeg skal nok finne på noe koselig å sende deg i retur vennen <3

image

Hva mat anngår strides de lærde for å si det mildt. Men jeg prøver å få i meg næring. Har bestilt et lass næringsdrikker til jeg skal skrives ut som jeg håper mamma kan hente for meg over helgen.

image

Her er Nancy genseren jeg har strikka til ei venninne. Må få dampet den å posta den sammen lua jeg strikka av restegarnet.

image

Så ja, da håper jeg alle får en fin kveld videre! Vær snille med hverandre, bruk kardemommeloven og vær mot andre som du vil at de skal være mot deg.

image

Klem fra meg til alle der ute!

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 31. mars 2016, in Østmarka, Familie, Foto/bilder, Håndarbeid, Høytider, Helse, Hobby, PART, Psykiatri, Selvskading, Spiseforstyrrelse, Venner. Bookmark the permalink. 6 kommentarar.

  1. Så fin leilighet, så flott strikka, så flott levd. Lykke til med videre overnattinger og oppholdet på A3. Jeg heier på deg!

  2. Så flott du har fått det :-)
    Hvor mange mumikopper har du egentlig?

  3. Waterlilie's truth

    Liker leiligheten din godt,fin følelse når jeg er der. Er så godt å høre at det går rette veien for deg,det fortjener du ❤

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: