Dag 21 – Fem ting du er redd for.

image

1. At mamma skal dø.

2. Snegler og veps. (Ja det er irrasjonelt å være redd snegler. Men jeg har alltid vært det.)

3. At jeg forblir rullestol avhengig resten av livet.

4. Enkelt personer som gjør så grusome ting at dere vil ikke tro det, jeg ikke til å skrive om det. Men disse personene er skumle!

5. At vennene mine ikke har det bra.

image

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 22. mars 2016, in Familie, Venner. Bookmark the permalink. 10 kommentarar.

  1. Jeg er også redd for at mamma skal dø. Og pappa! Og jeg er redd for veps for da jeg var liten sa pappa at man kunne dø hvis det var veps i colaen da vi var på stranda. Også er jeg redd for forandringer og at alle skal bli sinte på meg. Også er jeg ganske redd mennesker.

  2. Må du skrive å fortelle hvordan du har det ❤💙💚💛💜

  3. Tror min største frykt er at mamma skal dø egentilg.

  4. Waterlilie's truth

    Er livredd svarte hull i mørket😂 Sluk og sånn. Husker jeg var livredd for å lukke øya i dusjen da jeg var lita pga sluket i dusjen😂 Alt sånn farvann i mørket er skummelt

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: