Dag 20 – Fem områder du har forandret deg mye på de siste ti årene.

image

Dette er meg i 2006, altså 10 år siden…

Men ja å plukke ut fem områder? Det er en tricky one vil jeg si.

1. Jeg har blitt bedre på å skille hvem som er ekte venner og hvem som bare utnytter deg og gjør livet ditt surt.

2. Jeg er desverre ikke frisk, men etter at jeg var på post 6 i 2007/2008 og etterpå fikk hjelp av PART har jeg lært å snakke istedet for å skade meg. Før det var alt stort sett «vet ikke». Og innimellom noen ja og nei.

3. Jeg har skjønt at uten søvn og ordentlig døgnrytme blir jeg dårlig(ere).

4. Jeg har prøvd meg på skole flere ganger, ikke blitt ferdig. Men jeg har likevel lært noe. Også om meg selv og hvorfor jeg aldri klarer å fullføre skolen og hvorfor det går til h… hver gang. Har skrevet om det her.

5. Egentlig tror jeg ikke jeg har forandra meg sååå mye.

image

Og sånn ser jeg ut idag da.

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 14. mars 2016, in Østmarka, Bloggutfordringer, Helse, jobb, PART, Psykiatri, Selvskading, Skole, Venner. Bookmark the permalink. Éin kommentar.

  1. Du er nok den samme gode jenta

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: