Overnattingsperm

image

I går dro jeg hjem på overnattingsperm for første gang i ny leiligheten. Og jeg hadde det egentlig ganske greit. Puzzla på mummipuzzlespillet mitt som jeg fikk i julegave av Anne-Helene. Det er jævlig mange grønne like brikker. Men det er ikke noe gøy om det er for enkelt heller da. Er så digg å ha bord å legge puzzlespill på.

Utover kvelden ble det litt mørkt å sitte med puzzlespillet, så jeg fant fram strikkinga og Netflix.

image

Jeg holder på med en Nancy genser til ei venninne, og på Netflix er det blacklist som står på. Samt litt multitasking med chatting, snapchatting og smsing med gode venner så ble det da jammen kveld.

image

Så da var det bare å finne senga. Og å finne ut at dynetrekket var ødelagt, dvs mangler glidelås. Dårlig kombo med svinetung kuledyne. Så kjære mamma, håper du kan skifte dynetrekk for meg en dag. Alle som har erfaring med kuledyne vet at hvis de befinner seg i en dyne som ikke er lukket har den en lei tendens til å forsvinne ut av trekket.

image

I anledning kvinnedagen i går syns jeg og det var på sin plass og hylle en foregangskvinne. Nei hun er ikke kjendis, men hun har bein i nesa og har nok sett mer av verden en de fleste andre på sin alder. Jeg snakker om mormor.

image

Det var ikke mange kvinner som var i arbeid i det hele tatt på 50-tallet og i allefall ikke i mannsdominerte yrker som mormor hadde, hun tok høyere utdanning og jobbet som radio-offiser/telegrafist i utenriksfart. Og senere på passkontoret da hun ble enke.

Nå er hun mest aktiv på facebook og på harry handel.

image

På søndag hadde jeg besøk av verdens beste og hun hadde bakt kake.

image

Det er vel nå man kan bruke beskrivelsen at et bilde sier mer enn ord? Vi hadde det iallefall kjempekoselig og kaka smakte godt.

Før hun kom rydda jeg i noen gamle esker og kom over en gammel tegneserie fra post 6. Det ble en godt latter for å si det sånn.

image

image

Nå er jeg tilbake på A3, etter en god del overtalelse fra PART. Ting er utrolig kaotiske for meg, og spiseforstyrrelsen styrer det meste, ting blir vanskelige og eskalerer i selvskading.
Og på fredag er det ansvarsgruppemøte. Blir interessant….

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 9. mars 2016, in Østmarka, Familie, Foto/bilder, Håndarbeid, Helse, Hobby, PART, Psykiatri, Selvskading, Spiseforstyrrelse, Venner. Bookmark the permalink. 6 kommentarar.

  1. Lykke til på avdelingen. Ta vare. Også håper jeg ansvarsgruppemøtet tar ansvar! ;)

  2. Klemmer sendes <3 Masse god bedring <3

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: