Everyday is a secound chance!

image

Vel, hva skal man si liksom? Alt rotet som var i helga og forkant av helga ble heldigvis rydda opp i på mandag. Nå står det 4 næringsdrikker på medisin kurven, enkelt og greit liksom. Eller det er hverken enkelt eller greit. Men det er uten rom for misforståelser i allefall.
Jeg har en del permisjoner hjemme, igår var jeg bakelærer for ei venninne og dette bildet:

image

Kvalifiserer for den ironiske teksten: «nailed it!» Ettersteke cookies på rist uten bakepapir er en særdeles dårlig og ikke minst grisete idé.  Men smaken ble veldig god. Så det er ikke utseende som teller!

Samtale med PART idag, og jeg fikk forklart at ernæringstilstanden min visstnok er alvorlig, og at jeg er alvorlig anorektisk. Personlig synes jeg jo overhodet ikke det. Men, ja… Det ble og foreslått at personalet skal sitte sammen meg når jeg drikker næringsdrikkene og 30-45 minutter etterpå når jeg innrømte at jeg tømmer ut halvparten. Så ærlighet lønner seg ikke bestandig. Vel, det var kanskje spiseforstyrrelsen som snakker.

image

Så sånn ellers så går dagene med til strikking, mer strikking  og gå trening. Dagens strikk er Nancy genser til ei venninne!

image

Idag gikk jeg på en skikkelig smell pga en medpasient. Totalt i kjelleren, altså jeg er vant med at man hilser på folk man kjenner og sier hei. Det er det mammaen min har oppdratt meg til at er normal høflighet. Men når man møter total taushet, ingen svar på om hva du har gjort for at vedkommende åpenbart er sur på deg siden h*n har sletta deg på Facebook i tillegg til å behandle deg som «persona non-grata» så blir det litt vanskelig.

image

Nå er jeg ikke født i går og skjønner veldig godt hvem som sannsynligvis står bak, men når jeg ikke har gjort vedkommende noe og h*n behandler meg som luft så får man en reaksjon på det. Og min umiddelbare reaksjon var at dette gidder jeg ikke, og ba om få meg utskrevet umiddelbart. Men neida, tvangs paragrafen gjorde det umulig, så jeg er stucked med en person som behandler meg som bæsj. Men jeg er som sagt godt oppdratt av min mor og kommer til å ønske vedkommende en god dag i morra selv om h*n åpenbart ikke ønsker det samme for meg. Det er vel det som kalles å oppføre seg som folk? Eller bare normal folkeskikk.

image

Nå er det på tide å finne senga og jeg håper på fine drømmer og at jeg snart får treffe Bennis og Anne-Helene igjen snart. En annen bestis får jeg treffe allerede på søndag! Og vi har store problemer eeeh jeg mener planer om litt hobbyviksomhet. Så det blir koselig.

image

Apropos Bennis og Anne-Helene så driver jeg og sysler sammen en hver sin care-pack til dem. Og ja det er oss på bildet over. En del av pakken er 3 sånne gensere, da blir vi ennå kulere enn vi allerede er! Ja og Anne-Helene har hatt bursdag så fysjom til de som evt har glemt det.

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 2. mars 2016, in Østmarka, Håndarbeid, Helse, Hobby, PART, Psykiatri, Spiseforstyrrelse, Venner, YouTube. Bookmark the permalink. 7 kommentarar.

 1. Skjønner hva du mener om det med folkeskikk og den greia.
  Hva med å gi faen i andre og heller fokusere på deg selv. Alle andre er der for sine grunner, du for dine. Ved å drite i dem, ja du kan like så gjerne overse dem, blir det mest sannsynlig enklere for deg å unngå og å havne i kjelleren. Fokuser på jobben DU skal gjøre….målet er vel å bli frisk?
  Ingen kan like alle liksom…..that’s like!

 2. Jeg håper du tar og får i deg disse fire næringsdrikkene selv om du ikke vil spise når hun er der. Du må jo det….til slutt.

 3. Håper 4 næringsdrikker er i tillegg til annen mat, ellers er jo det alt for lite 🙁 Og nå vet jeg jo ikke hvem denne “h*n” er…men du straffer jo ingen andre en deg selv ved å nekte å spise pga det.
  Håper du får den hjelpen du du tydelig har behov for, og at du tar til deg all den næringen du trenger. Husk at det er du som må bestemme deg for å spise uansett hvor jævli det er, nå har du jo mye støtte rundt deg, blir vell ikke noe lettere etter du er skrevet ut. Du kan ALDRI bli kvitt en spiseforstyrrelse mens du er underernært og/eller undervektig… Og du ønsker vell å bli fri fra den ? Har du fått noe pekepinn på hvor lenge du kommer til å være innlagt denne gangen?

  • Det er 4 næringsdrikker eller 4 fullverdige måltider. Men nå har det jo ikke blitt noe annet en bittelitt oppskjært frukt de siste dagene.
   Jeg vet den eneste det går utover meg selv, men jeg føler jeg fortjener det….

   Hadde jeg hatt en magisk trylle formel for å bli kvitt spiseforstyrrelsen hadde jeg brukt den tvert!! Jeg unner virkelig ingen å leve i et sånt helvete som en spiseforstyrrelse er og alt det medfører seg.

   Vet ikke hvor lenge jeg skal være her, behandleren min er veldig tydelig på at nå tar vi ting i mitt tempo. Det er endelig en som har skjønt at det å sette datoer og frister bare gjør meg mye dårligere og ikke istand til å ta imot hjelp, bare bruke all energi på å rote rundt i mitt eget hode og det ender så og si alltid i dissosiasjon og på kirurgisk avdeling.

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: