Verdensdagen mot selvskading.

Idag er det verdensdagen mot selvskading. Og jeg føler jeg burde komme med noen ord i den anledning siden jeg tross alt har slitt med selvskading halve livet.

Men, jeg har ikke så mye fornuftig å komme med som ingen har sagt bedre før meg eller jeg sagt bedre selv før. Sjekk kategorien «meninger.» Eller les innlegget jeg skrev på samme dag i fjor. Det var bittelitt litt fornuftig i allefall.

image

Jeg føler ikke at det man typisk klassifiserer som selvskading er hovedproblemet mitt akkurat nå. ROS skriver bra om «typisk» selvskading og wikipedia beskriver det også ganske bra. Men som sagt så er ikke den typen problem mitt hoved problem akkurat nå. Selvskadinga ble for meg en følge av spiseforstyrrelsen som er et av hovedproblemene i tillegg til dissosiasjonen som gjør at jeg skader meg alvorlig. Det er en helt annen type selvskading enn beskrevet ovenfor og ikke en bevisst handling.

image

Nå tar jeg kvelden og skal skrive et mer vettugt innlegg om åssen ting er i morra eller noe sånt.
God natt!

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 1. mars 2016, in Diverse, Meninger, Psykiatri, Selvskading. Bookmark the permalink. 2 kommentarar.

  1. Fint skrevet Tine. Jeg er heller ingen typisk selvskader. Men jeg skader meg selv. Jeg orket ikke skrive noe om det i går. Tar av meg hatten for deg.

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: