God helg du liksom

image

Huff og haff. Enkelte ganger klarer folk å rote til vannvittig mye og når det allerede er rot nok i toppetasjen fra før er det en smule uheldig.
Som jeg skrev i forrige innlegg laga behandlerne og jeg en avtale som jeg trodde skulle være umulig å missforstå. Og det er godt mulig den er umulig å missforstå, men tydeligvis veldig enkel og overse, da med det resultat at jeg gikk hele torsdag uten næring til det kom en på nattevakt som vet veldig godt om denne avtalen og spurte rett ut hvordan det hadde gått med maten.
Fredag var jeg på perm, uten å ha fått i meg noe næring og fikk i tillegg kontrabeskjed av hva behandleren min sier rett før jeg dro ut døra.

image

Så angstnivået var skyhøyt og på tross av en sobril merka jeg det var ikke langt før det bikka over så jeg tok kontakt med PART og øste ut litt frustrasjon. Fikk bekreftet at ting var sånn jeg trodde og at det var personalet som ikke fulgte opp avtalen, beskjed om å ta en næringsdrikk NUH og at han skulle ringe posten å si at det var viktig at de fulgte opp dette her med næringsdrikkene/næring i helga. Men nei da. Beskjeden jeg fikk var at dette fikk vi snakke om på mandag.

image

Alle som har kjent på et snev av en spiseforstyrrelse vet at det man hører da er: «du er for feit til at vi gidder å bry oss!» Så fredag kom og gikk uten næring og i går kveld til kveldsmat begynte jeg bare å gråte å sa til hun som kom inn at istedet for å surre rundt grøten sånn kunne de da vel like gjerne si rett ut til meg at jeg er feit og trenger å slanke meg. Og hiksta og gråt og hun skjønte fint lite til jeg klarte å fortelle at jeg snakka med PART på fredag og hva som skjedde videre.
Og hun sa at det her var helt og holdent personalet sin feil som ikke hadde fulgt opp behandlingsplan og avtaler, og at hun skulle sørge for at det ikke skulle bli sånn i morra, dvs idag. Og det har hun gjort. Jeg takka som vanlig nei til frokost og da ba hun nærmeste sykepleier hente en næringsdrikk.

image

Nå vil sikkert mange si at ja, men du kunne jo tatt ansvar og bedt om det selv. Men, om jeg hadde greid det så hadde ikke behandlerne og jeg lagd denne avtalen i utgangspunktet. De som har hinta om det til meg har vært i behandling for SF i mange år. Jeg har aldri fått noen behandling for spiseforstyrrelsen min, men det er kommet til et punkt der næring er alfa/omega for at jeg skal overleve.  Og RKSF tar meg ikke inn så lenge jeg skader meg alvorlig. Så vi må nesten ta en ting i gangen.
Så før dere evt kritiserer meg for å ikke ta ansvar for næringen, husk at dere selv har vært sykere og ute av stand til å gjøre de valgene dere også når sykdommen har et sterkt grep på dere.

image

Skal hjem på perm når jeg har fått i meg næringsdrikken og våkna litt. Da skal jeg begynne på det nydelige mummi puzzlespillet jeg fikk av bestis til jul. Og bake litt. Haha, feite opp personalet vett.

image

Bestis hadde bursdag i går, og jeg håper håper håper at både hun og Bennis kan komme på besøk til meg snart. Jeg savner dem sånn!

image

Og den turen med Kiel ferga. Må få gjort det. Tror muligensdet gave kortet fra før jul har gått ut på dato, men jeg betaler. I allefall for turen. Jeg føler jeg skylder dere det. Spriten får dere betale sjæl 😂

Neste uke har skal jeg være bakelærer for ei venninne. Egentlig er det et påskudd for å spille dr. Who monopol. Haha. Og så er det ny time med PART. Og så kommer K&K en dag, og kanskje jeg får penis kake? Who knows…

image

Så da gjenstår det bare å ønske alle en god søndag, enten du skal løpe tulling i marka på ski, bake, kose deg med en bok eller hva faen du vil. Jeg skal puzzle mummi puzzlespill og bake i allefall! 

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 28. februar 2016, in Østmarka, Foto/bilder, Håndarbeid, Helse, Hobby, PART, Psykiatri, Selvskading, Spiseforstyrrelse, Venner, YouTube. Bookmark the permalink. 3 kommentarar.

  1. Spis litt av bakverket! Må jo sjekke at det ble bra ;)

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: