Oppgitt og lei!!!

Jeg har all grunn til å juble og heise flagget for jeg har fått en fanatisk flott leilighet hvor begge bestevenninnene mine kan komme på besøk samtidig uten av vi må spoone eller ligge oppå hverandre og sitte på hverandre. Jeg har faktisk jævlig god plass nå!

image

Men så er det den forbanna kroppen. Satan helvetes kroppen som ikke vil det jeg vil. Jeg vil gå på mine to bein helst hele tiden, men det er ikke kroppen helt enig i, så på torsdag kollapset jeg og sykepleieren som var nærmest og sterkest måtte bære meg i seng pga kramper. Og etter det har jeg slitt med å komme meg over i rullestolen, over på do og sånne helt enkle ting fremprovoserer kramper på et eller annet vis. Og jeg er sååå lei. Han psykologfyren som sa sommeren 2014 at jeg kunne få bare jeg ville det nok, basert på at jeg greide å vaske håret kan stappe den teorien sin der sola aldri skinner….

image

Jeg har grått og grått idag for jeg er så lei av at kroppen hele tiden svikter og det er som et evigvarende stigespill hvor jeg alltid treffer den svarte stigen som tar deg tilbake til start.

Maten har og trøbla seg til idag. Jeg glefser innpå pizza som en glupsk og grådig vet ikke hva, og så kommer det et menneske og setter seg med en halv skje salat og spiser et og et maiskorn. Og jo mer jeg ser på det der, jo mer vokser pizzaen i magen og rullestolen føltes for liten. Så pizzaen gikk i dass.

image

Da er det fint det finnes trygge alternativer for jeg vet krampene blir værre av lavt blodsukker og minimalt næringsinntak.

Nå tar jeg natta.

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 20. februar 2016, in Østmarka, Helse, Psykiatri, Spiseforstyrrelse. Bookmark the permalink. 13 kommentarar.

 1. Huff! Jeg føler med deg. Virkelig.
  Og så syns jeg du skreiv veldig morsomt i første avsnitt, hahaha!

  Og du. Jeg har veldig lyst til å gjøre et prosjekt om psykisk helse med tanke på fotografi. Det er jo noe jeg engasjerer meg veldig i, så det er kanskje naturlig å gjøre et eller annet ut av det fotografisk også – siden det jo er det jeg driver med hver eneste dag.
  Og da vil jeg veldig gjerne ta bilder av deg, om du vil! Du er jo veldig åpen selv også, så da tenker jeg jo at en slik bildeserie bare kan styrke åpenheten.

  Rop ut om det kan være noe du vil! :)

 2. Så trist å lese Tine. Jeg håper kroppen samarbeider bedre i dag. Og at maten får være i magen.

 3. Årh, teite kroppen din! Du fortjener bedre! Men desverre går ikke ting på hva man fortjener her i verden da.

 4. Waterlilie's truth

  Legger igjen diger klem ❤

 5. Jeg titter inom igjen for å mase om at næringsdrikkene må inntas igjen. Håper du får fornuftig personale som følger behandlingsplanen.

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: