Dag 19 – Ti ting som irriterer deg.

Bare 10 ting? Det blir vanskelig… ;-)

1. Dumme, arrogante, plagsomme og irriterende mennesker. (Ingen nevnt, ingen glemt!) 
  
2. Dårlig/fæl kaffe.

  

 
3. Barnevognmafiaen. Personlig tror jeg spedbarn har det bedre hjemme enn på en bråkete kafé, og jeg lurer på hvor de sosiale antennene til folk er når de skifter bæsjebleier på kafébordet. Eller i flysetet for den saks skyld. Og bare sender er sagt,nå har jeg ikke noe i mot barn på kafé så lenge det er på barnas premisser og ikke de voksnes. Og 10 spedbarn tror jeg har det roligere og bedre om man møtes hjemme. 

4. At samfunnet er utrolig dårlig tilrettelagt for funksjonshemmede. Bare det å handle på en standard matvare butikk er faktisk ganske håpløst uten hjelp.

5. Dramaqueens. Se punkt 1.

  
6. Krampeanfallene jeg får. Forbanna irriterende, og desverre ingen mirakelkur i sikte.

7. At enkelte menn ikke klarer å treffe doskåla når de pisser. Det kan da umulig være såååå vanskelig? Og det er jævlig grisete og ekkelt! Tørk opp etter dere i det minste. Damer som griser med mensen er og under samme kategori. Ekkelt og irriterende. 

  

8. At. Bennis og Anne-Helene bor alt for langt unna. 

  
9. At jeg er for dårlig til å jobbe.

10. Og at det er mange VGS fag jeg mangler for å begynne på barnevernspedagog. 

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 20. februar 2016, in Bloggutfordringer, Diverse, Helse, Venner. Bookmark the permalink. 4 kommentarar.

  1. Serr, er det folk som skifter bleier på kafebordet? *puke*

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: