Innherredsveien 48

Mitt hjem er min Borg eller noe sånt? Har vært hjemme idag og pakka ut av esker. Og nå begynner det endelig å likne et hjem og føles mer som et hjem. Har tatt noen  (elendige) bilder. Men det blir nå et lite glimt av hvordan jeg har det.

image

image

image

image

image

image

image

Skal få tatt noen litt bedre bilder etterhvert ;-)

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 17. februar 2016, in Diverse, Foto/bilder. Bookmark the permalink. 4 kommentarar.

  1. Så koselig du får det!

  2. fin leilighet:-) håper du får mange fine stunder der.

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: