What do girls do who haven’t any mothers to help them through their troubles?

image

Gratulerer med morsdagen mamma! Eller jeg vet jo du feirer Valentines-dagen idag istedet og det er deg vel unnt. Vi treffes en annen dag istedetfor.

Takk for at du er verdens beste mamma og hjelper meg med absolutt alt selv om jeg er relativt håpløs til tider.

image

Klem fra Tine. 💕

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 14. februar 2016, in Familie, Høytider. Bookmark the permalink. 4 kommentarar.

  1. Håper dagen din er snill i dag! Glad i deg!

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: