Jeg hater sport på TV!!!

Odd Børretzen hater måker. Det gjør forsåvidt jeg også. Eller jeg er mer redd dem faktisk. Det jeg derimot virkelig hater er sport på TV. Sportslørdag, sportsrevyen og en egen jækla sportskanal. Flere sportskanaler faktisk. Er man ikke sliten og koko i hodet fra før så blir man det i allefall av disse sportssendingene med kommentatorer som roper og skriker og folk som roper og bjeller og tuter og det er mer bråk en det allerede er inne i hodet mitt fra før. Nesten like ille som techno. Eller, jeg vet ikke hva som er værst. Techno eller sport på TV. Begge dele blir stort sett tvingt på meg.
Det er vanskelig å sitte på stua å slappe av med strikking når det sport helvete durer på TV. Da foretrekker jeg hjerne død underholdning tross alt.

image

Dagens frustrasjon.

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 13. februar 2016, in Østmarka, Diverse, Meninger. Bookmark the permalink. 9 kommentarar.

  1. Alltid fint å lese det du deler!

  2. Ja men heldigvis er jeg herre over eget tv 😂

  3. for ikke å snakke om kommentarer og analyser som de trengs doktorgrad i idrett for å forstå!! hjelp meg!

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: