Hvordan går det sånn EGENTLIG?

image

På mandag ble det ny samtale med psyk teamet på sykehuset på kirurgisk avdeling. Jeg sa jeg gjerne kunne gå med på en innleggelse på Tiller eller Nidaros, men at Østmarka var helt og absolutt uaktuelt pga måten jeg har blitt møtt på i det siste. Nyrelegene og kirurgene annså ikke min mening om å reise hjem istedet som veldig hensiktsmessig, og det hadde det heller ikke vært. Levra mi er fortsatt skakkjørt og jeg har masse smerter etter den siste operasjonen. Så da ble det tvang på akuttposten på Østmarka og første døgnet på intensiven.
Men denne gangen har jeg blitt møtt på en helt annen måte. Legen jeg har nå holder meg fortsatt på tvang siden jeg fortsatt er ambivalent til å være her fordi jeg pga måten ting har vært i høst har store problemer med å stole på dem. Men jeg har slått meg litt til ro nå og jeg føler at nå samarbeider vi faktisk, ikke sitter på hver vår ende av et bord og vil 2 forskjellige ting og alt blir bare dumt.
De første dagene lå jeg stort sett til sengs og sov, men nå har jeg kommet meg ut i stua og tatt fram strikkinga.

image

Mamma driver å flytter for meg. Takk mamma, du gjør en fantastisk jobb og jeg er evig takknemlig.

image

Og det er søkt til PART om behandling. Både fra frk. Fastlege og her fra Østmarka. Så nå når jeg bor i Nidaros land så håper jeg at jeg får det. Poliklinikk behandling funker virkelig ikke. Det har jeg prøvd mange nok ganger nå.

Skal også søke om støttekontakt og elektrisk rullestol. Det siste så jeg kommer meg mer ut på egenhånd. Handle uten hjelp feks. Bare det at jeg har fått TT-kort har gjort meg mye mer selvstendig og uavhengig av mamma.

image

Nå er det helg og lite som skjer, men jeg håper noen kan kjøre meg på butikken evt trille meg så jeg får kjøpt litt garn. Ellers blir det en lang helg….

Og så håper jeg alle får en fin fastelaven på søndag. Hvis du skal bake boller har jeg en god oppskrift her. Lag boller istedet for kanel-snurrer og fyll de med vaniljekrem. Bruk 2 ta vaniljesukker på 3 dl fløte så skal det bli bra, og sikt melis på toppen. Og volia, du har en nydelig fastelaven bolle. Om du ikke er pollenallergiker kan du jo dra inn litt bjørkeris og ha på fjær også. Jeg velger å avstå siden jeg produserer nok snørr uten bjørk innendørs. Men det ser unektelig fint ut.

image

(Ikke mitt bilde)

Husker vi lagde sånne på barnehagen og hadde med hjem. Det var på 80-tallet før folk ble allergiske. :-P

God fastelaven og ta deg en bolle!

PS: jeg har lagt ut en del videoer på YouTube kanalen min. Verdt å sjekke ut og abonnere på. *reklame reklame* bare søk på Tine Løhre så finner du den.

Så kan dere le av pillesangen fra institusjonsteatret i samme slengen.

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 5. februar 2016, in Østmarka, Foto/bilder, Håndarbeid, Høytider, Helse, Nidaros DPS, Oppskrifter, Psykiatri. Bookmark the permalink. 12 kommentarar.

 1. Så bra at du opplever å bli møtt på en annen og mer positiv måte. Kanskje vi kan tørre å være bittelitt optimistiske?

 2. Så bra du får hjælpa du trenger tine.
  Og at de behandler deg bra.
  Er du på en ny avdeling eller har de bare skjerpa seg?
  God helg tine. Håper du får væra der så leng du treng. Klem

  • Har vært på denne avd før, men det er ikke den samme jeg var på sist hvor de hadde helt på trynet retningslinjer. Her er det personalet jeg kjenner best og som kjenner meg best.
   Et godt eksempel er at de allerede har laga havregrøt når jeg kommer til kveldsmat, på vann for det er sånn jeg liker den. Med oppfølgingsspørsmål: «regner med du skal ha en STOR kopp kaffe til?» 😊😊😊

 3. Jeg blir også glad for at du blir møtt på en annen måte. Hva er PART behandling? Hva har de blitt operert for? Jeg er så bra at det går bra med deg. Fy Søren du har en snill mamma :D håper du har en fin helg :D

 4. Hører gjerne mer om PART! Håper du får plass. Og jeg er glad i deg.

 5. Waterlilie's truth

  Å bli møtt på en bra måte det fortjener du!! På tide! Skal krysse alle tær og fingre for at du får den hjelpa du trenger framover❤

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: