Good news

Vel, jeg har jo ikke hatt særlig mye festlige og positive ting å hverken skrive om eller opplevd i det siste. Dagene mine består av Netflix eller sumo og strikking. Avbrutt av sykehusinnleggelser og besøk hos frk. Fastlege. Altså lite spennende.
image

Østmarka/Føkkmarka kall dem hva faen du vil for min del gjør ikke ting enklere heller. Forrige uke når jeg var alvorlig sjuk og måtte tilslutt tvangsbehandles på medisinsk avdeling var jeg hjertelig velkommen når jeg var frisk nok. Men når den dagen kom så var jeg jammen ikke velkommen likevel gitt.
Jeg kjenner jeg er møkk lei folk som uttaler seg om at det er min egen feil at jeg ikke er frisk som ikke nyttegjør meg behandlingsopplegget. Men altså, da må man jo ha et behandlingsopplegg å kunne nyttegjøre seg i såfall. Og når samme person mener jeg er en idiot som kritiserer Østmarka ikke er noe bedre selv når jeg leser h*ns blogg så kjenner jeg at jeg blir litt små oppgitt.

Men hey, det jeg egentlig skulle fortelle er at jeg har fått meg leilighet. Har ikke skrevet noe om det for det har ikke vært helt sikkert før nå. Men idag var jeg på visning og fikk nøklene. Så nå blir jeg boende litt mer sentrumsnært kan man si. Jeg har fått nøkler og sånt, men kan ikke flytte før ting er på plass med hjemmesykepleie osv. Igjen hadde ting vært litt enklere om Østmarka hadde gidda å samarbeide siden de var de eneste som støtta meg i den litt uoverveide avgjørelsen om å flytte fra bolig med base. Men dem om det. Lyve til offentlige instanser er de og dyktige på har jeg erfart de siste dagene. Senest til NPE.

Så anyways, det her blir jo spennende da. At jeg har et «flott tilbud» hjemme kan i allefall ikke brukes som argument for at jeg ikke skal få behandling. Må presisere at jeg aldri har hatt behandling hjemme heller, det er bare en fiks idé Østmarka har og bruker for å fraskrive seg et hvert ansvar.

Jeg glemte helt å ta noen bilder, så det får komme litt senere.

image

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 21. januar 2016, in Østmarka, Diverse, Helse, Psykiatri. Bookmark the permalink. 6 kommentarar.

  1. Gratulerer med ny leilighet!🌹

  2. Gud bedre Tine hvordan de behandler deg…. gratulerer med ny leilighet 💜 det er fantastisk! Jeg ønsker deg alt godt videre :)

    Klem fra Siw

  3. Gratulerer med ny leilighet!

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: