Dag 15 – Fem steder du vil dra tilbake til.

1. London med de fineste jentene mine, uten å bli dårlig! Har jeg forresten vist dere videoen jeg laga til dem? Den funker desverre bare på PC, eller hvis du bruker youtube i nettleseren på mobilen. Av en eller annen grunn jeg ikke finner ut av så funker den ikke i appen.

2. Der mamma og jeg var på Mallorca sist. Hotellet var kjempefint og lå nydelig til ved strandpromenade og kort vei til Palma så man kunne kombinere sol og shopping.

image

3. Stockholm. Søsteren min bodde der for noen år siden, og det var en nydelig by.

4. Frankrike generelt. Vi var der nesten hvert år med campingbil når jeg var barn. Det inkluderer Disneyland også.

5. Italia dro vi også til når vi var på campingferie, nord-Italia. Jeg husker selvfølgelig best at jeg fikk pizza, pasta og is hver dag. Men det hadde vært gøy å reist dit som voksen. 

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 20. januar 2016, in Bloggutfordringer, Reiser. Bookmark the permalink. Kommenter innlegget.

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: