Dag 14 – Fem karaktertrekk du liker ved andre mennesker.

Det er jo lett å bare si snill, grei osv. Men jeg skal prøve å gå litt dypere enn det.

image

1. Jeg liker at folk er ærlige. Frk. Fastlege er  feks alltid ærlig med meg, ikke sånn som på føkkmarka hvor folk bare serverer den ene løgnen etter den andre. Ærlighet kan riktignok gjøre vondt, men heller omsorgsfull ærlighet enn masse løgner.

2. Omsorgspersoner som viser det, selv om de kanskje må være strenge og det kan være kjipt. Men det er en stor forskjell på å være streng på en god måte fordi man bryr seg og streng bare for å vise at man har makt.

3. Humor!! Gjerne masse svart galgenhumor. Jeg takler virkelig ikke folk som ikke eier humor og ser dumt på meg når jeg prøver å slå av en spøk. Heldigvis skjønner frk. Fastlege min periodevis litt drøye form for humor og er med på det og er den eneste som kan få meg til å le i perioder.

4. Lojalitet. Trenger jeg si mer?

5. Empati og ydmykhet, evne til å innse at man kanskje har handlet feil og ta selvkritikk.

image

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 14. januar 2016, in Bloggutfordringer. Bookmark the permalink. 5 kommentarar.

  1. Jeg håper jeg er en venn med noen av de egenskapene!

  2. Håper jeg også anses som å inneha noen av de.. :)

  3. Enig i masse av det der! :)
    Har man mye av de trekkene, så er man godt på vei i å være et bra menneske.

    Mulig dette er totalt irrelevant, og det er absolutt ikke noe angrep på deg av noe slag, men jeg syns det blir litt barnslig å kalle Østmarka «Føkkmarka». :) Du er ei voksen jente, og selv om du muligens har all grunn i verden til å hate hele greia, så syns JEG du kommer bedre ut av det om du dropper den barnsligheten. Haha. :) Men som sagt, det er bare min mening, og du har jo ikke bedt om den meningen heller, og det spiller absolutt ingen rolle for meg sånn in general.

    • Ser poenget ditt. Men, den dagen de folka der ute klarer å oppføre seg som folk og ikke en haug drittstøvler så skal jeg kalle det Østmarka igjen. Det er BTW ikke jeg som står bak opprinnelsen til navnet. Desverre flere som har god grunn til å kalle dem det.

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: