Dag 13 – Ti plasser du veldig gjerne vil dra til i fremtiden.

Hmmmmmm… Har jeg ikke svart på dette før? Eller det var kanskje noe liknende. Usikker. Men ja, veldig gjerne faktisk. Snakker vi nær framtid, overskuelig framtid liksom eller sånn drømme reisen liksom? Jeg har jo mange plasser jeg har lyst til å dra til, men jeg er ikke millionær liksom. Og ikke er jeg i form til å dra så veldig mange steder akkurat nå heller. Men, tenker jeg tar fem av hver da. Fem steder jeg har lyst å dra snart og fem som virker uoppnåelig akkurat nå.

Så vi starter med de realistiske: 

1. Lillestrøm å besøke søsteren min, og Bennis i Oslo.

2. Kiel cruise med Bennis og Anne-Helene

3. Østersund eller Åre med Kine og Kristin

4. Elevstevne på Lundheim i høst. 15 år, tenk det! 

5. Charterferie med mamma bare for varme og avslapping. (Usikker på om den går under realistisk akkurat nå,men kanskje)

  
Så var vi over på drømmene da… Det som ikke akkurat blir å skje med det første.

1. New York (og USA)

2. Roma eller Venezia

3. Thailand (eller Kina)

4. Barcelona

5. Island

  
Og så vil jeg alltid tilbake til London! 

  

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 8. januar 2016, in Bloggutfordringer. Bookmark the permalink. 7 kommentarar.

  1. Jeg håper du kommer dit du vil! Men Lillestrøm er en helt fin start. Du kan leke kanarifugl.

  2. Island, et fantastisk land. Va rufattelig digg å være der på bryllupsreise iallefall!

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: