Nytt år og forhåpentligvis nye muligheter…

image

Året starta jo ikke så jævlig bra akkurat, så sånn sett så kan det vel bare gå oppover? Eller? Det føler jeg at jeg har trodd og sagt så mange ganger før, at det ikke kan bli værre, men jammen kan det ikke det. Så det tror jeg skal være nyttårs forsettet mitt. Jeg skal slutte å tro at ting ikke kan bli værre. Joda det høres negativt ut, jeg vet. Men da slipper man å bli så innmari skuffa hele tiden.

image

Jeg har allerede vært hos frk. Fastlege 2 ganger fordi ting er så innmari kompliserte. Hun skal prøve å få til en innleggelse på Nidaros under flyttingen, men jeg velger å ikke være optimistisk ifht til at det går i orden. Så får jeg heller bli positivt overrasket om de faktisk går med på det. Det er slitsomt å flytte når man er frisk, og i allefall når man er syk å bo i et flyttekaos. Og selvfølgelig er det Tiller poliklinikken så må ha et ord med i laget der også. De som ikke har sett eller snakka med meg siden i sommer. Latterlig opplegg egentlig. Når frk. Fastlege foreslo innleggelse i jula syns de det var en god idé til neste år. Så da syns de vel det er en god idé med innleggelse neste gang jeg flytter også da hvis man skal følge den samme logikken.

Jaja. Jeg har begynt å rydde litt i skuffer og skap. Det er en del rot og rask som har samlet seg opp for å si det sånn. Gamle slitte klær har jeg begynt å klippe opp å hekle matter av. Inspirert av den ene søstra mi som er en mester på gjenbruk og redesign.

image

I morra skal jeg til ei god venninne på pizzakveld. Blir koselig å skravle masse og bare slappe av.

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 7. januar 2016, in Østmarka, Håndarbeid, Helse, Nidaros DPS, Psykiatri, Tiller DPS, Venner. Bookmark the permalink. 6 kommentarar.

  1. Lykke til på pizzakveld! Og ja, ting kan bli verre. Du og jeg er levende eksempler på at vi hadde det vanskelig, og fikk det vanskeligere. Godt nytt år, Tine.

  2. Blir koselig å se deg i morra vennen <3

  3. Håper du får komme på Nidaros da, krysser fingrene for det. Selv synes jeg Tiller er 100 ganger mer kompetente og behjelpelige- men sikkert mange som synes Nidaros er bedre og. Kanskje godt å få komme på «ny frisk» til et sted du ikke har vært før? (Eller hat du vært på Nidaros før?). Har fått fritt sykehusvalg, så håper jeg aldri må tilbake til Nidaros, selv om det er der jeg geografisk hører til.
    Lykke til med flytting!

    • Jeg har vært på nidaros før og syns også Tiller er bedre, men en av hoved unnskyldningene deres for at jeg er for syk til å være der er at bygningen deres er dårlig tilpasset. Og det kan de jo ikke skylde på på nidaros da, det er splitter nytt liksom. Har vært både på S1 og S3 der og primærkontakten min på S3 hun likte jeg veldig godt. Dame med bein i nesa og tak i. Henne har jeg faktisk savna. 😊 Men jeg digger jo overlegen på Tiller, selv om hun sier jeg er for syk til å være der. Synd man ikke kan plukke det beste fra begge plasser og bygge sin egen DPS. 😉

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: