Slottet Villan sky

image
Eg har eit slott i Villan sky
Eg plar å gå dit når eg søv
Finst verken kostar eller støv
Ikkje på slottet Villan sky

Der finst ein sal med rare ting
Der finst det hundre andre barn
Ingen som skrik og ropar «fy!»
Ikkje på slottet Villan sky

Der bur ei dronning kledd i kvitt
Ho er så snill og talar blidt
Ho er så kjærleg og god mot meg
Ho syng «Cosette, eg er så glad i deg»

Eg veit ein plass der ingen græt
Ingen er heilt aleine der
Der er’kje glade barn til bry
Ikkje på slottet Villan sky

image

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 6. januar 2016, in Diverse, Foto/bilder. Bookmark the permalink. Kommenter innlegget.

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: