Dag 12 – Fem filmer eller TV-serier som har gjort inntrykk på deg.

Oooh trixy one. Jeg kunne ramset opp en hel haug med filmer og serier som IKKE gjør inntrykk på meg eller gjør det fordi de er så ufattelig overfladiske og dumme at jeg ikke fatter hvem som gidder bruke tid på å se det. Men jeg skal prøve å være seriøs nå.

1. Petter uteligger gjorde inntrykk på meg. Jeg vet godt at jeg selv fort kunne endt opp på gata. Hadde Østmarka bestemt skulle jeg jo bodd på gata fra 1. Desember og jeg er hverken narkoman eller noe sånt. Jeg gjorde bare noen dumme valg i affekt.

image

2. Hvem bryr seg, er en annen TV satsning som rører langt inn i hjertet om man har et. Jeg har selv hjulpet narkomane og alkoholikere med å få helsehjelp når de har inntatt en overdose (og det å få noen til å låne meg mobilen sin siden min var tom for strøm var klin umulig), og jeg har opplevd å svime av midt i byen uten at en kjeft bryr seg, og være hardt skadd på et kjøpesenter også uten at noen bryr seg. Så at et program setter fokus på vårt kalde kyniske samfunn er superbra.

3. Titanic, ja jeg grein når jeg var 13 og gjør det fortsatt. Når jeg var 13 mest fordi Leonardo daua. Nå er det historien som fascinerer meg og jeg kan ikke få sett nok av Titanic dokumentarer i tillegg til den klassiske filmen.

image

4. Les Miserables. Jeg syns musikalen er fantastisk og det er noe med historien som rører noe i meg. Sangene, musikken og historien. For meg en grine film.

5. Brødrene Løvehjerte. Og alle Astrid Lindgrens filmer og bøker. Men brødrene Løvehjerte er fantastisk. Og også en av få filmer jeg begynner å småsnufse av. Jeg liker tanken på at det er et Nangijala etter døden, men forhåpentligvis uten Tengil da.

image

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 6. januar 2016, in Bloggutfordringer. Bookmark the permalink. 2 kommentarar.

  1. Aaaah, brødrene Løvehjerte!

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: