Dag 11 – Fem bøker som har gjort inntrykk på deg.

Bøker som har gjort inntrykk på meg… Jeg leser jo i hovedsak krim og annet enn å være spennede gjør vel ikke bøkene stort inntrykk på meg.  Men joda here we go:

1. Morfar, Hitler og jeg.

image

2. Idas dans

image

3. Bøkene til Hege Arstad. De selvbiografiske.

image

4. Hard asfalt

image

5. Gjennom ilden

image

Jeg kunne sikkert ramsa opp en haug andre bøker også. «Veronika vil dø» feks som jeg fikk av en psykolog jeg hadde. Men jeg stopper med disse 5 som jeg anbefaler å lese. Dvs Hege har skrevet 2 da.

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 5. januar 2016, in Bloggutfordringer. Bookmark the permalink. 4 kommentarar.

  1. Fikk lyst til å lese Hege sine

    • Pass på så du ikke blir trigget. Men de er skrevet så sinnsykt bra. Man ler liksom med henne på en måte. Av de syke tingene spiseforstyrrelsen får en til å gjøre.

  2. Jeg grein av Idas dans. Så ufattelig trist. Søstra til ei venninne døde av det samme i april i fjor. Historien er ganske så lik, så jeg tenkte utrolig mye på henne og familien da jeg leste den i sommer.

    • Jeg har lest den mange ganger…. 💕 har du lest regines bok? Hvis du likte Idas dans liker du nok den også.
      Har «englepappa» på vent/leselista mi

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: