Romjul…. 2015

Istedet for «En sku ha vørri 4 år i romjul», så skulle jeg ønske noen sang eller jeg kan synge selv med den stygge stemmen: «en sku ha vørri frisk og rask i romjul…» Ja, Julaften var kjempekoselig med familie, ribbe og julegaver.

IMG_3108

så for all del, jeg skal ikke klage. Mange fine julegaver fikk jeg også.

IMG_3131

IMG_3116

Men man kan trygt si ta ting falt litt i hue på meg når jeg kom hjem og det endte på nyreovervåkninga. Eli prøvde jo å få meg innlagt på Tiller i jula for å unngå nettopp det, men når det er håpløse mennesker som jeg ikke har snakka med på 1/2 år og ennå lengere som skal sitte å bestemme så blir det bare helt idiotisk. De syns det var bedre at ting går så langt at Eli må legge meg inn på medisinsk for ernæring enn at de hjelper meg på tiller FØR det går så langt. Men, de syns det var en fin ide til neste jul. HALLO? Det er et fuckings år til. Hvor inkompetent og idiot går det an å bli liksom. På sykehuset sendte de en idiot fra føkkmarka som kom bare for å fortelle meg hvor uønsket jeg er både på føkkmarka og på Tiller. Så det eneste han gjorde var å få meg til å føle meg ennå værre enn jeg allerede gjorde. Takk skal dere ha nok en gang føkkmarka.

IMG_3120

Nå skal jeg snart til mormor å spise lunsj sammen søskenbarna mine. Så håper det blir hyggelig. Er glad 2015 er ferdig snart for det har vært et skikkelig møkka år. Trodde ikke det kunne bli værre en 2014, men der tok jeg skammelig feil gitt.

Men hey, fortsatt god romjul til alle sammen. Håper dere har det bedre en meg, for det skal ikke så mye til akkurat.

IMG_3170

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 28. desember 2015, in Østmarka, Diverse, Familie, Foto/bilder, Høytider, Helse, Jul, Psykiatri, Selvskading, Spiseforstyrrelse, Tiller DPS. Bookmark the permalink. 11 kommentarar.

 1. Vel, jeg har ikke vært innlagt i jula, ennå. Prøve å holde det sånn, men det er ikke lett. Er ikke ønska over alt selv. «For du avbryter jo alltid oppholdet og drar hjem.» Argh. Kan de ikke se at de skremmer meg bort igjen og igjen?

  • På Østmarka evner de ikke å se at ting har 2 sider, altså at det de gjør også betyr noe. Som feks at de skremmer deg bort og når de tar deg i hånda og ønsker deg lykke til med å dø så skal du faen meg vise dem at ja det skal jeg ja!!!

 2. hvor ble kommentaren av tro

 3. Sant? Blir så mektig oppgitt. Ingen vil ha meg virker det som. Ikke før jeg knekker helt. Da skal jeg liksom ringe dps ambulant team for å hente meg. Seriøst? Skal man la det gå SÅ langt?

  • Meg vil de ikke ha da engang. De ba legevaktlegen om å la meg hoppe fra kroppanbrua en gang. Hun nekta selvfølgelig og sa at det kunne hun ikke gå med på.
   Syke jævler.

 4. Takk for at du finnes!

 5. Fantastisk flott farge på håret ditt forresten.

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: