God Jul 2015

I går dro jeg til mamma for å være hos henne i juledagedagene. Dvs til 2. Juledag. Så igår bakte jeg og primærkontakten min på basen julebrød for det må det være til jul.

image

Frk. Fastlege prøvde å få meg innlagt på Tiller DPS i mellomjulen både for å unngå at jeg ender på kirurgen eller med en intox eller sånne ting og hun begynte å prate om at hun ville legge meg inn på medisinsk avdeling for ernæring. Men vi var begge enige om at Tiller var en bedre løsning på alle disse tingene, men selvfølgelig var jo ikke Tiller enige i det da. Men de syns det var en god idé til neste jul… hallo liksom, det er NÅ det er et problem ikke om et år. Forbanna idioter. Og ikke en gang var det overlegen der som avgjorde det. Hun har jeg tross alt en viss respekt for meningene til for de bruker å være fornuftige. Men nei da. Det er han duden jeg ikke har snakka med siden juni og det j… kjerringrådet jeg trodde jeg ikke hadde noe mer med som har tatt avgjørelsen. Så FML.

image

Var jo hos nevrologen på mandag også og slo ihjel en del tid på medisinsk museum med å prøve meg som gastrokirurg på kikkhullkirurgi. Veldig gøy, men vanskelig. Nevrologen sa forøvrig at hun var sjokkert over journalen fra føkkmarka og hva de skriver og hvordan de behandler og har behandla meg. Som feks at jeg kan gå bare jeg vil det nok. Og at de mener jeg faker GTK anfall, pustestans og cyanose for å få benzodiazepiner. Mens de ikke ÉN gang har falt dem inn å kontakte en nevrolog.
Nevrologen sa også at slik hun så det var den eneste måten jeg kunne bli frisk av dette med krampeanfall og sånne ting var langvarig og stabil psykiatrisk behandling. Og hun var sjokkert over at psykiatrien ikke fatta dette.

Igår kosa mamma og jeg oss med julebrød og selvfølgelig grevinnen og hovmesteren på TV.
image
Har vært en tur hos søskenbarnet mitt og levert julegaver og fått en kaffekopp og masse julegodis.

image

image

Så nå blir det Donald og bare avslapping før vi drar til Gisle og ferier selve julaften der.

God jul til alle mine lesere og håper dere får en best mulig julaften uansett hvor og hvordan dere feirer dagen!

image

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 24. desember 2015, in Østmarka, Diverse, Familie, Foto/bilder, Høytider, Helse, Jul, Psykiatri, Spiseforstyrrelse, Tiller DPS. Bookmark the permalink. 8 kommentarar.

 1. Helt utrolig at de kan si noe slik! Alle vet jo at slike ting kan komme psykosomatisk! Har dere ikke ei fysologmedisinsk rehabilitering du kan innlegges på når de er så dritt sekk med deg? Eller kan du ikke innleggelse på et kurbad? What ever , bedre enn ingenting? ??? Blir så forbanna, de burde ta deg mer seriøst, blir så forbanna på dem ! Du bør utredes bedre for de nevrologiske anfallene dine! Fy søren! Så vidt jeg tør å ønske deg god jul…. men håper den blir så bra som mulig. Klem !

  • Nevrologen har utredet veldig nøye. Og hun sier at de anfallene jeg hadde rett etter stranguleringa mest sannsynlig var epileptiske og hadde gitt utslag på EEG om føkkmarka hadde hatt vett til å utrede meg.
   Men nå er det mer at som hun sier at kroppen slår seg av når ting blir for vanskelig og da trenger jeg langvarig og stabil behandling for å bli fysisk frisk.
   Hun nevrologen «min» har en del tilleggs utdanning på psykosomatiske lidelser som PNES anfall og sånne ting.

 2. Men da må hun jo ha mer myndighet enn at de bare overser hennes kompetanse å gjør det motsatte av det hun sier! Du må få byttet behandling sted! De må jo kunne gi deg bedre behandling enn Tiller og Østmarka, dette er jo ulovlig!

 3. Kan du ikke gå til pasient erstatning? ???

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: