Finn på din egen tittel

image

Dagene består fortsatt av å sitte/ligge på sofaen med strikking og å glo på serier avbrutt med et og annet legebesøk. Imorgen skal jeg til nevrologen igjen. Høydare liksom.

image

Så har jeg drevet litt med prosjekt «pimp my wheelchair». Altså skal man først sitte i rullestol så kan man jo pynte den litt.

image

Og på lørdag var jeg og ei fra basen i byen en tur. Og også innom julemarkedet og det bondensmarked teltet var eksponeringsterapi i praksis. Forslag til neste år: enveiskjøring, eller gåing da. Hadde gjort det veldig mye mer framkommelig for både gående og rullende av alle slag.

Så hei hå nå er det jul igjen og frk. Fastlege tar ferie. Dvs kaos tilstand og krisemaximering i topplokket når det gikk opp for meg hvor lang juleferien faktisk er. Så håper jeg får snakka med henne i morra og om mulig lagt en plan for jula. Joda vi skal til onkel Gisle på julaften, men det er en av X antall veldig røde dager og føkkmarka og legevakta har jeg tenkt å holde meg langt unna. Og helst unngå at ting blir sånn at det ender på kirurgen også.

image

Og med ei vekt som ikke akkurat går den veien frk. Fastlege ønsker så blir ikke ting noe bedre i øverste etasje. Så ja. Takk og god natt.

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 20. desember 2015, in Østmarka, Familie, Høytider, Helse, Jul, Psykiatri, Selvskading, Spiseforstyrrelse, Tiller DPS. Bookmark the permalink. 7 kommentarar.

 1. Lykke til hos nevrologen I morgen. Håper det går bra for deg :)

 2. God natt! Håper du får ei gode natts søvn.

 3. Finne på tittel…. Ja…. Lille juleferieaften? Hihi. Tenker på deg og håper du og frk. Fastlege finner en god plan. Det er røde dager og jeg lyser gult som betyr gjør deg klar. Jeg har samtale nå kvart på ti, men har ikke ro på meg til å snakke. Vi får se hvordan denne samtalen går…

 4. Kjære deg.

  Jeg kom tilfeldigvis over bloggen din og har sittet å lest gjennom litt forskjellig.
  Synes utrolig synd på deg som må gå gjennom det du gjør. Synes også synd på de rundt deg som må se på hva du gjør med deg selv. Jeg måtte bare kommentere, klarteikke å la være. Du er åpenbart en veldig syk dame, no fence altså. Det er en ærlig sak. Synes det er rart du ikke er lagt inn når du driver å skader deg selv såille at du havner på sykehus hele tiden. Du er jo åpenbart ikke i stand til å ta vare på deg selv. Kan jeg spørrehvordan det hele begynte? Hva har du opplevd for noe fælt som gjør at du føler du må gjøre deg selv så vondt,kjære deg….
  Jeg leste som sagt gjennom en del av det du harskrevet om, og jeg ser hva du skriver du drømmer om. Noen av målene er kanskje realistiske, men jeg vil råde deg til en veldig viktig ting. Du må være mye mer forsiktig om hva du faktisk skriver om og hvordan du utleverer deg selv på bloggen din. Det kan skape store problemer for deg ift fks at jobb og utdanning. Du kommer til å måtte slite fælt med å få deg jobb. Alle arbeidsgivere googler arbeidstakere som søker. Hvis de finner bloggen din tine, kommer de ikke til å gi deg jobben. Du må skjerme deg selv kjære deg. Jeg sier det til deg for ditt beste. Jeg vil deg ikke vondt. Det er også bekymringsverdig hvordan du skriver om andre her. Vi skjønner at du er sint og forbanna på behandlingsapparatet når de er så vanskelige mot deg. For din egen del råder jeg deg til å finne en annen plass enn det åpne store Internett å få ut absolutt alt. Hva med fastlegen din. Det virker som du har et godt forhold til henne. Bruk henne, skriv det ned i en bok, men ikke blottlegg deg selv på denne måten og bruke bloggen din til følelsesventil. Det finnes mange eksempler på at bloggere som har utlevert seg selv så mye på nett at det har vært de om skal bli til hinder senere hvis du skal ut i jobb som du skriver du drømmer om. Du skriver du vil jobbe med barn . Hva om de også googler deg Tina. Jeg sier deg. Det vil skape problemer for deg. Ting du publiserer, også bilder blir på nett foralltid.
  Jeg lurer på en ting. Av ren nysgjerrighet bare. Hvor gammel er du egentlig?
  Jeg reagerer litt på hvor mye tid av livet ditt du bruker med å rette sinne, skyld og fortvilelse på andre. Jeg synes også det er rart at du ikke tilbys å snakke med en psykologspesialist. Du trenger det jo åpenbart. En lege er jo flott, men du trenger jo terapi i flere former.

  Jeg beklager hvis du oppfatter meg som veldig ærlig, kritisk eller småfrekk. Det er ikke meningen. Jeg har aldri skjønt det med å gå så jævlig mye rundt grøten. Jeg sier’e som det er jeg.

  Lykke til da. Håper det er bedre nyheter å lese neste gang jeg besøker bloggen din.
  Stå på!

  • Jeg har per dags dato ingen tilbud fra spesialist helsetjenestenesten som de så fint kallerbseg. Jeg er for syk. Så den eneste jeg har er frk. Fastlege. Alle innelggene mine er ganske nøye gjennomtenkt mtk på jobb.

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: