Dag 7 – 7. Fem ting du elsket da du var yngre.

1. Være på hytta i Eldvika

image

2. Hunden min Snorre.

image

3. Drive med hest. Western ridning.

image

image

4. Finne på crazy leker med tremeningen min. Som Leif og Katrine. Og ulveklubben og kameramannen. Og utallige kasetter med «Morro med Tine og Ingrid».

5. Være hos mormor og Mossa.

image

6. Bade.

image

Oj, det ble visst 6 ting. Trodde det skulle være 10… haha. Bonus den siste der da.

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 18. desember 2015, in Bloggutfordringer, Familie, Foto/bilder. Bookmark the permalink. 4 kommentarar.

  1. Mormor og mossa, mossa er det morfar? Fine bilder :)

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: