Tingenes tilstand

image

Dagene går stort sett med til strikking og serieglaning, avbrutt av en og annen legetime. What a wonderfull life? Ikke akkurat, men det går på et vis.

I går hadde jeg først hyggelig besøk fra søstra mi og så fikk jeg en overraskende melding fra hun som var avd. Sykepleier på post 6 de 2 første gangene jeg var der med spørsmål om jeg var hjemme og hadde lyst på besøk. Og det var så utrolig koselig!  Made my day, virkelig.

image

På mandag fikk jeg vite at jeg mest sannsynlig har fått ny leilighet. Det var med forbehold om at borettslaget godkjente meg. Så da krysser jeg fingrene og tær for det.

image

Fredag har jeg siste timene frk. Fastlege før jul og faktisk i år. Jeg gleder meg til å ferie jul med familien, og jeg unner virkelig frk. Fastlege en lang og god juleferie. Det gjør jeg. Men jeg er litt usikker på hvordan jeg selv skal klare meg.

image

Og hei, Østmarka hvis dere leser dette. Det tar TID med behandling… skjønner dere? Ikke en uke eller mnd. Særlig når man i tillegg må rette opp de skadene DERE har forårsaket i tillegg. Så gjerne les artikkelen fra Norsk psykologforening nedenfor.
Terapi tar tid!!!

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 16. desember 2015, in Østmarka, Familie, Høytider, Helse, Jul, Psykiatri, Venner. Bookmark the permalink. 9 kommentarar.

  1. Jeg er glas du strikker of blogger og ser serier. Jeg er glad du har frøken fastlege. Jeg håper juleferien er snill med dere begge. God jul! Vi blogges, chattes, skrives

    • Det gjør vi kjære Helene. Jeg har lyst å sende deg en liten julehilsen hvis du føler deg komfortabel med det. Så kan du sende meg adressen din på melding? :-)

  2. Håper inderlig du får leiligheten, er den lang unna? Får du bo I nytt kollektiv, eller er det vanlig borettslag leilighet?

  3. Stå i det. Nå imponerer du meg, og du gjør meg glad :-)

  4. Blir det bra å ikke ha en base å gå til ?

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: