Søndagsfølelse

image

Haha ganske teit å kalle det søndagsfølelse egentlig, for jeg har jo søndag hver jækla dag nå egentlig. Forskjellen på lørdag/søndag og resten av uka for min del er at frk. Fastlege ikke er på jobb. Det er hun ikke på torsdager heller, men da er i allefall de andre fantastiske menneskene på legekontoret tilstedet og kan avverge en potensiell krise.

Så hva har helga bringt? Lite egentlig. Jeg har ligget på sofaen og strikket. I går var søskenbarnet mitt så snill og plukka opp ny skriver til meg siden den gamle bestemte seg for å begå selvmord. All feilsøking slo feil og når garantien var utløpt så var det billigere å kjøpe en ny enn å sende røkla på reparasjon. Og så har jeg fått sendt avgårde søknad om TT-kort så jeg kan komme meg litt ut av den forbanna leiligheten uten å være avhengig av mamma og samtidig bli ruinert.

image

Basen arrangerte pepperkakebaking igår, det var jo trivelig. Jeg har ikke orket å sette opp noe julepynt i år siden jeg ikke har visst hvordan ting blir ifht det med Leistad osv. Men nå har nå kommunen krevd meg for husleie ut desember så da nekter jeg å flytte midt i jula.

På torsdag var jeg på Jakobsen & svart og møtte Majken over en matbit, kaffe og skravling. Og jeg var så heldig å vinne dagens kalender gave. Jeg som aldri vinner en dritt liksom.

image

Så etterpå tok jeg en shoppingtur på solsiden helt alene før jeg dro hjem. Når jeg først var i området liksom så… Jeg er så lei av å være avhengig av andre for å komme meg noe sted, så jeg håper virkelig jeg får gjennom søknaden om TT-kort. Jeg har ikke sååå mye penger til å ta taxi liksom.

I morra må jeg ut å ta taxi igjen. Faen jeg er så møkk lei av klin gærne mennesker. Ei jeg ikke kjenner og aldri har møtt har fått en paranoid idé om at jeg har snakka med mora hennes om henne og driver og henger meg ut på instagram og kommer med drapstrusler. Så yai, snakka med politiet i Nord-Trøndelag igår som kjenner godt til dama som sa at det der burde jeg definitivt anmelde. Og vi snakker ikke om en fyllespøk alla A.S. som i fjor, men ganske drøye og grove trussler. Så hvis man skal velge å se positivt på det så har jeg noe å gjøre i morra, selv om jeg ikke har særlig lyst.

image

Så har jeg fått journalen min fra føkkmarka. Det var interessant lesning for å si det sånn. De mener jeg simulerer GTK anfall, som jeg ikke husker noe av… Og at jeg kan gå, jeg bare vil det ikke nok. Akkurat som om det er så jævlig kult å bruke rullestol og å ikke en gang klare å skifte på senga si sjøl eller komme seg på butikken når man er tom for dass papir. Og må vente til noen har tid til å bli med. Det HADDE vært veldig mye lettere å bare gå på butikken om jeg hadde klart det. Jeg visste jo at det er en haug med inkompetente tullinger som sitter der ute, men det er værre enn jeg trodde. Og hele tiden refererer de til han psyko jævel legen som la livet mitt i ruiner i 2013 når han sa at mamma måtte dø for at jeg skulle få hjelp på Østmarka. Syke syke menneske som sier sånne ting. Og når mamma snakka med han så sa han jo selvfølgelig at det var ikke det han sa og mente. Løgner. De er løgnere hele gjengen. De løy jo for legene på Ahus når jeg ble tvangs oversendt derfra også.

Ja og Vidar framstiller de som en senil gammel gubbe som det ikke er verdt å bry seg om hva mener. Den eneste som har skrevet noe vettugt i den journalen der er overlegen på Tiller.

Og klagen til fylkeslegen jeg sendte i JULI, den har de ikke svart på. Kanskje de planlegger det som en juleoverraskelse. Who knows.

image

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 13. desember 2015, in Østmarka, Familie, Høytider, Helse, Jul, Psykiatri, Tiller DPS. Bookmark the permalink. 10 kommentarar.

 1. Galskap :( Shit ! 😨 😨 😨 for noen idioter, skulle ikke tro at dem jobbet I psykisk helsevern 😬😬😬

 2. Sterk lesning, godt skrevet, elendig journal.

  • Tja det er ikke bare journalen som er elendig desverre.
   De har og skrevet at jeg er totalt blottet for empati og hensynsløs.
   Frk. Fastlege sa hun kunne ikke annet enn å le siden hun syns jeg tenker for mye på andre og for lite på meg selv, så jeg ba henne si til dem på møtet de skal ha i morra at de bør sette seg inn i hva utrykket empati egentlig betyr og lese seg opp på Carkuffs empatiskala.
   Er det noen som er blottet for både sympati og empati (utrykk som ofte brukes om hverandre og feil) er det folka på føkkmarka.

   Jeg sendte de til og med julekort. Men har jeg fått noen takk? Nope.

 3. TT-kort var fantaststiske greier! Fikk heke 4 – fire – (må flire!!!) turer for årets siste seks uker. Hvorav jeg måtte betale 30% av beløpet selv. Juhuuuu!!!

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: